Horganyzott hidrofor tartály HVP 100L vízmércével

139 291 Ft

Cikkszám: 22651 Kategória:
Značka: Hydro-Vacuum

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tartály kapacitása (l) 100
Nyomástartály anyaga galvanizált acél
Nyomás (bar) max 6 bar
Gumimembrán a nyomástartó edény zacskó nélkül van
Gyártó Hydro-Vacuum

Leírás Horganyzott hidrofor tartály HVP 100L vízmércével

A HVP horganyzott hidrofor tartályok szivattyúzott víz tárolására szolgálnak főleg házi vízművek és ipari szivattyútelepek részeként. Ezek a tartályok kiváló minőségű tüzihorganyzással készültek kívül-belül, ami meghosszabbítja élettartamukat és javítja a termék megjelenését is. A hidrofor tartályok élettartamát a gumimembrán hiánya is megnöveli.
A horganyzott tartályok minden típusú szivattyúhoz alkalmasak, de meg kell felelniük az előírt tervezési paramétereknek (térfogat + maximális üzemi túlnyomás).
Felhasználás:
A HVP hidrofor tartályok biztosítják a víz zökkenőmentes elosztását, többnyire saját kútból. Fenntartják az azonnali használathoz szükséges vízellátást, és így meghosszabbítják a szivattyú élettartamát. A horganyzott tartályok ipari épületekben is használhatók, és mindenhol, ahol szükség van az azonnali felhasználáshoz szükséges vízellátásra.
Előnyök:
A HVP hidrofor tartályok vízmércével ellátottak, így azonnali áttekintése van a hidrofor tartályban lévő max / min térfogatról. A horganyzott hidrofor tartályok összes anyaga, amely kapcsolatba kerül a vízzel, alkalmas ivóvízzel való érintkezésre. A horganyzott HVP tartályok pozitív hatással vannak a szivattyú élettartamára is.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Horganyzott hidrofor tartály HVP 100L vízmércével, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 139291.06 Ft árával.

Az Horganyzott hidrofor tartály HVP 100L vízmércével a(z) Hydro-Vacuum tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Hidrofor tartály 100l területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Horganyzott hidrofor tartály HVP 100L vízmércével beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Horganyzott hidrofor tartály HVP 100L vízmércével

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Hidrofor tartály 100l kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Horganyzott hidrofor tartály HVP 100L vízmércével je 139291.06 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Horganyzott hidrofor tartály HVP 100L vízmércével si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 22651.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Hidrofor tartály 100l Hydro-Vacuum - Hasonló termékek: Horganyzott hidrofor tartály HVP 100L vízmércével