Horganyzott hidrofor tartály HVP 300L vízmércével 6bar

208 117 Ft

Cikkszám: 22653 Kategória:
Značka: Hydro-Vacuum

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tartály kapacitása (l) 300
Nyomástartály anyaga galvanizált acél
Nyomás (bar) max 6 bar
Gumimembrán a hidrofor tartály zsák nélkül van
Gyártó Hydro-Vacuum, Függőleges horganyzott hidrofor tartályok, Hydro-Vacuum

Leírás Horganyzott hidrofor tartály HVP 300L vízmércével 6bar

A HVP horganyzott hidrofor tartályok szivattyúzott víz tárolására szolgálnak főleg házi vízművek és ipari szivattyútelepek részeként. Ezek a tartályok kiváló minőségű tüzihorganyzással készültek kívül-belül, ami meghosszabbítja élettartamukat és javítja a termék megjelenését is. A hidrofor tartályok élettartamát a gumimembrán hiánya is megnöveli. A horganyzott tartályok minden típusú szivattyúhoz alkalmasak, de meg kell felelniük az előírt tervezési paramétereknek (térfogat + maximális üzemi túlnyomás).
Felhasználás:
A HVP hidrofor tartályok biztosítják a víz zökkenőmentes elosztását, többnyire saját kútból. Fenntartják az azonnali használathoz szükséges vízellátást, és így meghosszabbítják a szivattyú élettartamát. A horganyzott tartályok ipari épületekben is használhatók, és mindenhol, ahol szükség van az azonnali felhasználáshoz szükséges vízellátásra.
Előnyök:
A HVP hidrofor tartályok vízmércével ellátottak, így azonnali áttekintése van a hidrofor tartályban lévő max / min térfogatról. A horganyzott hidrofor tartályok összes anyaga, amely kapcsolatba kerül a vízzel, alkalmas ivóvízzel való érintkezésre. A horganyzott HVP tartályok pozitív hatással vannak a szivattyú élettartamára is.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Horganyzott hidrofor tartály HVP 300L vízmércével 6bar, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 208117.44 Ft árával.

Az Horganyzott hidrofor tartály HVP 300L vízmércével 6bar a(z) Hydro-Vacuum tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Függőleges horganyzott hidrofor tartályok területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Horganyzott hidrofor tartály HVP 300L vízmércével 6bar beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Horganyzott hidrofor tartály HVP 300L vízmércével 6bar

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Függőleges horganyzott hidrofor tartályok kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Horganyzott hidrofor tartály HVP 300L vízmércével 6bar je 208117.44 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Horganyzott hidrofor tartály HVP 300L vízmércével 6bar si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 22653.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Álló hidrofor tartályok Hydro-Vacuum - Hasonló termékek: Horganyzott hidrofor tartály HVP 200L vízmércével 6bar, Horganyzott hidrofor tartály HVP 200L vízmércével 6bar, Horganyzott hidrofor tartály HVP 300L vízmércével 8bar