Horganyzott hidrofor tartály STEP 100L

240 633 Ft

Cikkszám: 7126 Kategória:
Značka: Reflex

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tartály kapacitása (l) 100
Nyomástartály anyaga galvanizált acél
Nyomás (bar) max 10 bar
Gumimembrán a hidrofor tartály zsák nélkül van
Gyártó Reflex, Függőleges horganyzott hidrofor tartályok, Reflex

Leírás Horganyzott hidrofor tartály STEP 100L

A nyomás alatt horganyzott Reflex tartályokat főként háztartási vízművekben és ipari vagy szivattyútelepeken szivattyúzott víz tartályaként használják. Ezek a tartályok kívül-belül kiváló minőségű horganyzottak, ami meghosszabbítja élettartamukat és javítja a termék megjelenését. A gumizacskó hiánya is megnöveli a nyomástartó edény élettartamát.
A horganyzott tartályok minden típusú szivattyúhoz alkalmasak, de meg kell felelniük az előírt tervezési paramétereknek (térfogat + maximális üzemi túlnyomás).
A használat:
Reflex hidrofor tartályok biztosítják a víz zökkenőmentes elosztását, többnyire saját kútból. Fenntartják az azonnali használathoz szükséges vízellátást, és így meghosszabbítják a szivattyú élettartamát. A horganyzott tartályok ipari épületekben is használhatók, és mindenhol, ahol szükség van az azonnali felhasználáshoz szükséges vízellátásra.
Előnyök:
Az üzemi vizet nem szabad szennyezni. A horganyzott hidrofor tartályokban lévő minden olyan anyag, amely vízzel érintkezik, alkalmas ivóvízzel való érintkezésre. A horganyzott Reflex tartályok szintén pozitív hatással vannak a szivattyú élettartamára.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Horganyzott hidrofor tartály STEP 100L, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 240633.25 Ft árával.

Az Horganyzott hidrofor tartály STEP 100L a(z) Reflex tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Függőleges horganyzott hidrofor tartályok területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Horganyzott hidrofor tartály STEP 100L beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Horganyzott hidrofor tartály STEP 100L

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Függőleges horganyzott hidrofor tartályok kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Horganyzott hidrofor tartály STEP 100L je 240633.25 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Horganyzott hidrofor tartály STEP 100L si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 7126.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Álló hidrofor tartályok Reflex -