Hosszabbító 35 m

52 033 Ft

Cikkszám: 24239 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó PRODO, Kábelhosszabbítás, PRODO

Leírás Hosszabbító 35 m

A kábel meghosszabbításának lehetőségét akkor használja, ha a szivattyúnál megadott eredeti kábelhossz nem elegendő.
A 35 m-es kábelhosszabbító tartalmazza:

35 m kábel
vízálló tengelykapcsoló
villásdugó

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Hosszabbító 35 m, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 52033.17 Ft árával.

Az Hosszabbító 35 m a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Kábelhosszabbítás területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Hosszabbító 35 m beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Hosszabbító 35 m

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Kábelhosszabbítás kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Hosszabbító 35 m je 52033.17 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Hosszabbító 35 m si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 24239.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Kábelhosszabbító PRODO - Hasonló termékek: Hosszabbító 10 m, Hosszabbító 30 m, Hosszabbító 15 m, Hosszabbító 40m