Hűtőköpeny 3" szivattyúhoz

36 986 Ft

Cikkszám: 40598 Kategória:
Značka: Belumi

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Belumi, Hűtőköpenyek szivattyúkhoz, Belumi
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 12.5x9x60cm

Leírás Hűtőköpeny 3" szivattyúhoz

A szivattyú hűtőköpenye a kútban lévő búvárszivattyú hűtésére szolgál. A hűtőköpenyt akkor használják, ha a motor hűtése nem megfelelő, amikor a búvárszivattyú működik, ami általában 300 mm-nél szélesebb ásott kutakban van.
A 3"-os szivattyú hűtőköpenye 600 mm magas; külső átmérője 125 mm; legfeljebb 7,6 cm (3") átmérőjű búvárszivattyúkhoz használható
A szivattyú megfelelő üzemi hőmérséklete jelentősen meghosszabbítja annak élettartamát.

A merülőszivattyús motorok felépítésükből és üzemi körülményeikből adódóan speciálisan tervezett villanymotorok. A víz alatti és szűk fúrólyukban történő működésük szigorú követelményei bizonyos működési feltételeket eredményeznek, amelyeket be kell tartani egy ilyen motor hosszú távú és problémamentes működéséhez. A búvárszivattyú-motorok károsodásának fő oka a túlmelegedés, amely a gyakori indítások, vagy a motor elégtelen hőelvezetése, illetve e két körülmény kombinációja miatt következhet be.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Hűtőköpeny 3" szivattyúhoz, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 36986.21 Ft árával.

Az Hűtőköpeny 3" szivattyúhoz a(z) Belumi tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Hűtőköpenyek szivattyúkhoz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Hűtőköpeny 3" szivattyúhoz beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Hűtőköpeny 3" szivattyúhoz

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Hűtőköpenyek szivattyúkhoz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Hűtőköpeny 3" szivattyúhoz je 36986.21 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Hűtőköpeny 3" szivattyúhoz si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40598.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Hűtőköpenyek szivattyúkhoz Belumi - Hasonló termékek: Hűtőköpeny szivattyúhoz 3,5" 125/90/600 0,37-1,1 kW, Hűtőköpeny szivattyúhoz 4" 160/100/600 0,37-1,5 kW, Hűtőköpeny szivattyúhoz 4" 160/100/600 1,5-5,5 kW