HYDRA 7" RLH DUO csatlakozó 1"

38 541 Ft

Cikkszám: 38237 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Maximálny tlak 8 bar
Minimálny tlak 1,8 bar
Maximálna teplota 45ºC
Minimálna teplota 4ºC
Veľkosť vložky 7"

Leírás HYDRA 7" RLH DUO csatlakozó 1"

Hydra RLH Duo Öntisztító egység vízkezeléshez, amely lehetővé teszi a magas szintű víztisztítás elérését 90 mikronos szűréssel rendelkező öntisztító szűrő és üres tartály használatával, szükség szerint szűrőpatron kiválasztásával.
A felhasznált anyagok ivóvízzel való használatra alkalmasak, de NEM ivóvízforrások.
TisztításA HYDRA öntisztító szűrőket ellenáramú tisztítórendszer jellemzi, amely hatékonyan távolítja el a lerakódásokat a betét felületéről. Ha a szűrőelem eltömődött, egyszerűen a szűrőtest alján lévő szelep kinyitásával tisztítható. A művelet során a szűrőben negatív nyomás keletkezik, ami lefelé nyomja a patront, így automatikusan megfordítja a víz áramlását a patronból.
Figyelem, a betét vákuum segítségével történő öntisztítása csak 1,8 bar minimális víznyomás mellett lehetséges.
SzűrőbetétekRLH: 90 mikron, poliészter (szűri a szennyeződéseket és a lerakódásokat)Ingyenes konténer
Csomag tartalma

Szűrő
Szűrőbetétek
Kulcs
Fali tartó csavarokkal
Központosító gyűrű
Leeresztő szelep

Értékelés

Bemutatjuk önnek az HYDRA 7" RLH DUO csatlakozó 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 38540.69 Ft árával.

Az HYDRA 7" RLH DUO csatlakozó 1" a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízszűrők 7 "HYDRA területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az HYDRA 7" RLH DUO csatlakozó 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

HYDRA 7" RLH DUO csatlakozó 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízszűrők 7 "HYDRA kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za HYDRA 7" RLH DUO csatlakozó 1" je 38540.69 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S HYDRA 7" RLH DUO csatlakozó 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38237.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízszűrők 7 "HYDRA Atlas Filtri - Hasonló termékek: HYDRA 7" RSH 50mcr csatlakozó 1", Hydra 7" RAH DUO csatlakozó 1", HYDRA 7 "RLH 90mcr csatlakozás 1", HYDRA 7" RAINMASTER DUO RLH csatlakozó 1"