HYDROSTOP szárazon futás elleni védelem

23 555 Ft

Cikkszám: 22583 Kategória:
Značka: EASYPUMP

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó EASYPUMP, Szárazon futás elleni védelem, EASYPUMP

Leírás HYDROSTOP szárazon futás elleni védelem

HYDROSTOP – szivattyúk elektromechanikus védelme szárazon futás ellen a szivattyú kimeneténél lévő nyomásszabályozás alapján működik. A Hydrostop alkalmas önfelszívó szivattyúkhoz és a legtöbb búvárszivattyúhoz, csavarorsós szivattyúkhoz azonban nem.
Csavarorsós szivattyúkhoz szárazon futás elleni védelem céljából megfelelő például a PC-59 vezérlőegység.
A készülék megfelelő használatához/működéséhez a szivattyú legalább 0,8 bar kimeneti nyomása szükséges. Ne használja, ha a víz szennyezett! A Hydrostop manuálisan indítható újra.
Előnye a könnyű felszerelés a T-idom segítségével, amely a csomag részét képezi. A Hydrostop megvédi a szivattyút a sérülésektől A Hydrostop házi vízművekhez is használható hidrofor tartállyal és nyomáskapcsolóval (min. kapcsolási nyomás 1,0 bar.)

Értékelés

Bemutatjuk önnek az HYDROSTOP szárazon futás elleni védelem, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 23554.69 Ft árával.

Az HYDROSTOP szárazon futás elleni védelem a(z) EASYPUMP tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szárazon futás elleni védelem területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az HYDROSTOP szárazon futás elleni védelem beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

HYDROSTOP szárazon futás elleni védelem

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szárazon futás elleni védelem kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za HYDROSTOP szárazon futás elleni védelem je 23554.69 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S HYDROSTOP szárazon futás elleni védelem si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 22583.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szárazon futás elleni védelem EASYPUMP -