JET BJ 45/75 automata használati vízadagoló PC-16-tal

90 777 Ft

Cikkszám: 38682 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 45
Maximális áramlás (l/perc) 75
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó PRODO

Leírás JET BJ 45/75 automata használati vízadagoló PC-16-tal

A PC-16-os JET BJ 45/75 automata háztartási vízművet főként szezonálisan használják, főként öntözésre.
A JET BJ 45/75 szivattyú használata és előnyei:

szivattyúzás olyan kutakból, ahol a szívási magasság nem haladja meg a 8 métert
otthonok, nyaralók és hasonlók tiszta vízzel való ellátása
öntözés
magas nyomású
ellenáll a korróziónak
egyszerű művelet

PC-16 vezérlőegység nyomásmérővel:

Szárazonfutás elleni védelmet biztosít – kikapcsolja a szivattyút, ha víz nélkül működik. Így megóvja a szivattyút a víz nélküli futás során fellépő sérülésektől – kikapcsolás után a RESET gomb megnyomásával újraindul.
Javasoljuk a nyomásmérővel ellátott PC-16 gép használatát tiszta vízelosztó rendszerekben, szennyeződések és üledékek nélkül, ezért kérjük, feltétlenül vegye figyelembe a kapcsolódó termékeket – szűrőket.

A termék előnyei:
PC-16 nyomásmérővel a használhatóság. Ha a jövőben otthoni vízüzemet (drágám) kíván létesíteni nyomástartó edénnyel, a PC-16 szárazonfutás elleni védelemként és nyomáskapcsolóként szolgál.Az IBO PC-16 nyomásmérővel ellátott vezérlőegység beépített visszacsapó szeleppel rendelkezik, amely megakadályozza a víz visszaáramlását a szivattyúba.

Működés és alapadatok:

A nyomásmérővel ellátott PC-16 gép a csatlakoztatás pillanatában körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezután a szivattyú elindul, amikor eléri az üzemi nyomást, amikor a rendszerben lecsökken a nyomás, például amikor a szelepet kinyitják.
A nyomásmérővel ellátott PC-16 gép más nyomáskapcsolókkal ellentétben, amelyek bizonyos nyomás elérésekor kikapcsolnak, a minimális áramlási sebesség elérésekor kikapcsol. Ha ez a feltétel teljesül, a készülék 7-15 másodperccel késlelteti az eszköz kikapcsolását. Ez csökkenti a szivattyú indításának gyakoriságát alacsony térfogatáramnál.

Telepítés:
A nyomásmérővel ellátott PC-16 gép a szivattyú és az első szívópont közé tetszőleges pontra felszerelhető úgy, hogy a nyíl iránya, amely a készülék alján (a menetnél) található a két csatlakozás között. 1" átmérőjű a víz áramlási irányának felel meg. Biztosítani kell az elosztórendszer hidraulikus csatlakozásainak tökéletes tömítését. Ha 10 bar megengedett legnagyobb nyomású szivattyút használnak, nyomáscsökkentő szelepet kell felszerelni a PC-16 bemenetére. A készülék gyárilag 1,5 bar nyomásra van beállítva, ami a legtöbb felhasználáshoz optimális. Miután kikapcsolta a készüléket az áramellátásról áramerősség esetén, ha a használt szivattyú hidraulikus teljesítménye megengedi, a felső burkolat eltávolítása után a + és – jelekkel jelölt csavar segítségével a nyomás változtatására van lehetőség.

A brio PC-16 nyomásmérős vezérlőegység műszaki adatai:

Tápfeszültség:  220-240 V
Tápfeszültség frekvencia:  50/60 Hz
Max. a vezérelt szivattyú teljesítménye:  1,1 kW
Max. a vezérelt szivattyú bemeneti teljesítménye:  10 A
Max. üzemi nyomás:  10 bar
Max. környezeti hőmérséklet:  60oC
Védettség:  IP65
Kioldó nyomástartomány:  0-6 bar
Lezárási nyomás tartomány:  2-10 bar
Max. 7 bar állítható indítási és leállítási nyomáskülönbség
Min. 1 bar állítható indítási és leállítási nyomáskülönbség
G1" fúvókák

A JET BJ 45/75 otthoni automata vízadagoló PC-16-tal a következőket tartalmazza:

Szivattyú JET BJ 45/75
PC-16 vezérlőegység

A PC-16-os BJ 45/75 automata használativíz-berendezést a vezérlőegység és/vagy a szűrő tetszőleges elhelyezése miatt szétszerelt állapotban szállítjuk. (Mindig a vezérlőegység előtt szűrje meg).

Értékelés

Bemutatjuk önnek az JET BJ 45/75 automata használati vízadagoló PC-16-tal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 90777.06 Ft árával.

Az JET BJ 45/75 automata használati vízadagoló PC-16-tal a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az JET BJ 45/75 automata használati vízadagoló PC-16-tal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

JET BJ 45/75 automata használati vízadagoló PC-16-tal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za JET BJ 45/75 automata használati vízadagoló PC-16-tal je 90777.06 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S JET BJ 45/75 automata használati vízadagoló PC-16-tal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38682.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű PRODO -