Keringető szivattyú OHI PRO 15-60/130

20 542 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 6
Maximális áramlás (l/perc) 55
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.093
Tápegység 220–230V / 50Hz
Teljesítmény a sebesség alapján (1/2/3) 46 / 63 / 93 W

Leírás Keringető szivattyú OHI PRO 15-60/130

Az OHI PRO egy dugaszoló nélküli keringető szivattyúcsalád meghosszabbított élettartammal.
A szivattyúk nagyobb sűrűségű kerámiahengert és csúszócsapágyakat használnak. A motor szilárdságát és jobb elektromos paramétereit az F osztályú erősebb szigetelésű tekercselésnek köszönhetően érték el.
Az OHI PRO sorozatú szivattyúk gyártása során minden folyamatot robotok segítségével hajtanak végre. A gyártás minden szakasza után a robotok ellenőrzik a félkész termékek minőségét. Végül a szivattyú elektromos és hidraulikus teszteken megy keresztül. A gyártási folyamat automatizálásának köszönhetően a végtermék a legmagasabb minőséget képviseli, ami szintén minden darabban megismételhető. Ezek az eljárások lehetővé tették számunkra, hogy a jótállási időt 3 évre meghosszabbítsuk.
A szivattyúk alapértelmezés szerint 3 állítható fokozattal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az üzemi paraméterek beállítását a felhasználó és a rendszer igényei szerint. A felépítésnek és a minőségi anyagok használatának köszönhetően nagyon csendesek.
Az OHI PRO szivattyúk gyártásának ötlete azon a meggyőződésen alapul, hogy erősebb és megbízhatóbb szerkezetet kell létrehozni a többi rendelkezésre álló keringető szivattyúhoz képest, valamint megváltozik az alacsonyabb piaci árak tendenciája.
A szivattyúkhoz tartozik egy csavarkészlet és egy villával ellátott kábel.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Keringető szivattyú OHI PRO 15-60/130, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 20542.25 Ft árával.

Az Keringető szivattyú OHI PRO 15-60/130 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Keringető szivattyúk, szerelési hossz 130 mm területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Keringető szivattyú OHI PRO 15-60/130 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Keringető szivattyú OHI PRO 15-60/130

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Keringető szivattyúk, szerelési hossz 130 mm kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Keringető szivattyú OHI PRO 15-60/130 je 20542.25 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Keringető szivattyú OHI PRO 15-60/130 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 115902.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Keringető szivattyúk, szerelési hossz 130 mm IBO - Hasonló termékek: Keringető szivattyú OHI 25-40/130, Keringető szivattyú OHI PRO 25-40/180, Keringető szivattyú OHI 25-60/130, Keringető szivattyú OHI PRO 25-60/130