Kiterjesztés 1"x50mm MF sárgaréz

3 476 Ft

Cikkszám: 25386 Kategória:
Značka: ITAP SpA

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó ITAP SpA, Kiegészítők, ITAP SpA

Leírás Kiterjesztés 1"x50mm MF sárgaréz

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Kiterjesztés 1"x50mm MF sárgaréz, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 3475.99 Ft árával.

Az Kiterjesztés 1"x50mm MF sárgaréz a(z) ITAP SpA tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Kiegészítők területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Kiterjesztés 1"x50mm MF sárgaréz beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Kiterjesztés 1"x50mm MF sárgaréz

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Kiegészítők kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Kiterjesztés 1"x50mm MF sárgaréz je 3475.99 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Kiterjesztés 1"x50mm MF sárgaréz si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 25386.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Kiegészítők ITAP SpA - Hasonló termékek: Tömlővég 1" ZV