Könyök 1/2" FF sárgaréz

1 260 Ft

Cikkszám: 9280 Kategória:
Značka: Klum

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Klum, Könyök – sárgaréz, Klum
Csatlakozás mérete 1/2"

Leírás Könyök 1/2" FF sárgaréz

Menetes könyök 1/2" FF sárgaréz víz- vagy fűtési rendszerek csövek csatlakoztatására szolgál.
Az összekötő elem sárgarézből készült és nincs felületkezelése. Robusztus és korrózióvédett. A 90°-os kanyar irányváltást tesz lehetővé a rendszerben.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Könyök 1/2" FF sárgaréz, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 1259.84 Ft árával.

Az Könyök 1/2" FF sárgaréz a(z) Klum tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Könyök – sárgaréz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Könyök 1/2" FF sárgaréz beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Könyök 1/2" FF sárgaréz

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Könyök – sárgaréz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Könyök 1/2" FF sárgaréz je 1259.84 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Könyök 1/2" FF sárgaréz si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 9280.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Könyök - sárgaréz Klum - Hasonló termékek: Könyök 3/4" MF sárgaréz, Könyök 1" FF sárgaréz, Könyök 1" MF sárgaréz, Könyök 5/4" MF sárgaréz