Mágneses szűrő I-002 3/4"

27 203 Ft

Cikkszám: 118104 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Anyag PA66, réz, rozsdamentes acél AISI 304
A mágnes ereje 9000 Gauss
Szűrőháló: igen, ≥ 500 μm
Maximális áramlás 30l/perc
Csatlakozás mérete: 3/4"

Leírás Mágneses szűrő I-002 3/4"

Részletes leírás

A szennyfogó biztosítja a tiszta keringést és az eltömődés elkerülését (nincs helyi túlmelegedés), valamint biztosítja a berendezés gáztalanítását (az alacsony levegőtartalom halkabb működést és a víz csökkentett korrozív tulajdonságait jelenti).
A vízvezeték-berendezések meghibásodási arányát befolyásoló egyik tényező a szennyeződések jelenléte, amelyek jelentősen befolyásolják a rendszer minőségét és helyességét, valamint az egyes elemek élettartamát. Ezeket a szennyező anyagokat ún mágneses iszap, amely a rendszer aktív működése során keletkezik a vízben zajló elektrolitikus és kémiai folyamatok eredményeként.
Az iszap negatív hatása a fűtési rendszerekben a hőszállítás hatékonyságának csökkenése, valamint magának a keringtető szivattyúnak a hatékonyságának csökkenése.
A szivattyú átfogó védelme érdekében a szennyeződés (mágneses iszap) és a levegő negatív hatásai ellen a berendezésben javasolt iszapfogó felszerelése.

Technikai paraméterek:

Csatlakozás: 1"
Anyaga: műanyag
Maximális üzemi nyomás: 12 bar
Maximális hőmérséklet: + 120ºC
Közeg: víz és glikol oldatok (maximális glikol koncentráció 30%)
Mágneses betét: mozgatható
Légtelenítő típusa: Kézi
Leeresztő szelep: dugóval
Szelep anyaga: sárgaréz
Beépítés: függőleges és vízszintes csövekre

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Mágneses szűrő I-002 3/4", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 27203.4 Ft árával.

Az Mágneses szűrő I-002 3/4" a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Mágneses szűrők területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Mágneses szűrő I-002 3/4" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Mágneses szűrő I-002 3/4"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Mágneses szűrők kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Mágneses szűrő I-002 3/4" je 27203.4 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Mágneses szűrő I-002 3/4" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 118104.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Mágneses szűrők IBO - Hasonló termékek: Mágneses szűrő I-003 1", Mágneses szűrő I-001 3/4", Mágneses szűrő I-002 3/4", Mágneses szűrő I-003 1"