Mágneses szűrő NANO HOT 3/4" COMPACT mag. 500 mcr

30 061 Ft

Cikkszám: 39553 Kategória:
Značka: AQUA A CQUE

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szűrők Mágneses és nem mágneses szennyeződések
Max. üzemi víznyomás 7 bar
Áramlás (l/perc) 25
Hőmérséklet tartomány 4-90°C
Kapcsolódás 3/4"

Leírás Mágneses szűrő NANO HOT 3/4" COMPACT mag. 500 mcr

A NANO HOT mágneses szűrő megbízhatóan megvédi kazánját a mechanikus szűrőktől
szennyeződés a fűtési csövekben.
A NANO szűrők előnye a méretük, ezért is predesztináltak igényes környezetben történő beépítésre
kazánházak viszonyai a csőgubanc és a fűtőrészek száma között.

Működési szabályzat:

Maximális nyomás: 7 bar
Maximális hőmérséklet: 90 °C
Minimális hőmérséklet: 4 °C

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Mágneses szűrő NANO HOT 3/4" COMPACT mag. 500 mcr, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 30060.9 Ft árával.

Az Mágneses szűrő NANO HOT 3/4" COMPACT mag. 500 mcr a(z) AQUA A CQUE tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Mágneses szűrők területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Mágneses szűrő NANO HOT 3/4" COMPACT mag. 500 mcr beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Mágneses szűrő NANO HOT 3/4" COMPACT mag. 500 mcr

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Mágneses szűrők kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Mágneses szűrő NANO HOT 3/4" COMPACT mag. 500 mcr je 30060.9 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Mágneses szűrő NANO HOT 3/4" COMPACT mag. 500 mcr si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39553.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Mágneses szűrők AQUA A CQUE -