Menetes vízszűrő YBF 3/4" rozsdamentes acél szűrővel és mágnessel

6 090 Ft

Cikkszám: 119452 Kategória:
Značka: ITAP SpA

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szennyeződések szűrése Rozsdamentes acél szűrő
Fémszennyeződések szűrése 5000 GAUSS erősségű neodímium mágnes
Üzemi nyomás Max. 16 bar
Üzemi hőmérséklet Max. + 110 °C
Maximális áramlás 30 l/perc

Leírás Menetes vízszűrő YBF 3/4" rozsdamentes acél szűrővel és mágnessel

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Menetes vízszűrő YBF 3/4" rozsdamentes acél szűrővel és mágnessel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 6089.65 Ft árával.

Az Menetes vízszűrő YBF 3/4" rozsdamentes acél szűrővel és mágnessel a(z) ITAP SpA tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szálszűrők területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Menetes vízszűrő YBF 3/4" rozsdamentes acél szűrővel és mágnessel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Menetes vízszűrő YBF 3/4" rozsdamentes acél szűrővel és mágnessel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szálszűrők kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Menetes vízszűrő YBF 3/4" rozsdamentes acél szűrővel és mágnessel je 6089.65 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Menetes vízszűrő YBF 3/4" rozsdamentes acél szűrővel és mágnessel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 119452.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szálszűrők ITAP SpA - Hasonló termékek: Szűrő Menetes vízszűrő YBF 1" rozsdamentes acél szűrővel és mágnessel, Menetes vízszűrő YBF 5/4" rozsdamentes acél szűrővel és mágnessel