Merülő szennyvízszivattyú CTR 750 darálóval

80 928 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 14
Maximális áramlás (l/perc) 350
Merülési mélység (m) 5
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.75
Gyártó IBO, Darálós szennyvízszivattyúk emésztőgödörhöz és szennyvíz aknához, IBO

Leírás Merülő szennyvízszivattyú CTR 750 darálóval

IBO FURIATKA 750 darálós szennyvízszivattyú szennyezett víz, iszap, szennyvíz és víz szivattyúzására, valamint elárasztott pincékből történő vízlevezetésre szolgál.
Alkalmazható a felszíni és felszín alatti forrásokból, például folyókból, tavakból és medencékből származó víz szivattyúzásához is.
A szivattyúzott folyadék maximális hőmérséklete 35 °C, a maximális környezeti hőmérséklet 70 °C, pH-érték 6-9 pH között. Ennél a szivattyúnál nem javasolt a pöcegödörbe való tartós bemerítés.
Az IBO FURIATKA 750 darálós szennyvízszivattyú műszaki paraméterei:

szivattyú szállítómagassága- 12 (m)
DN – 2 "/ 50 mm
maximális szivattyú átfolyás – 300 (l / perc)
villanymotor teljesítménye – 0,75 (kW)
feszültség / frekvencia – 230/50 (V / Hz)
úszókapcsoló – Igen
kábel hosszúsága – 5,5 (m)

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Merülő szennyvízszivattyú CTR 750 darálóval, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 80928.21 Ft árával.

Az Merülő szennyvízszivattyú CTR 750 darálóval a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Darálós szennyvízszivattyúk emésztőgödörhöz és szennyvíz aknához területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Merülő szennyvízszivattyú CTR 750 darálóval beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Merülő szennyvízszivattyú CTR 750 darálóval

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Darálós szennyvízszivattyúk emésztőgödörhöz és szennyvíz aknához kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Merülő szennyvízszivattyú CTR 750 darálóval je 80928.21 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Merülő szennyvízszivattyú CTR 750 darálóval si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 118253.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Darálós szennyvízszivattyú emésztőgödörhöz és szennyvíz tartályhoz IBO - Hasonló termékek: Merülő szennyvízszivattyú IBO FURIATKA 370 darálóval, Szennyvízszivattyú IBO KRAKEN 1800 DF vágószerkezettel 400V, Zagy szett – FURIATKA 1100 merülő szennyvízszivattyú 20 m-es tömlővel, Iszapkészlet – V 550 merülő szennyvízszivattyú 20 m-es tömlővel