Merülő szennyvízszivattyú VOX 50-1,5

242 520 Ft

Cikkszám: 118219 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 16
Maximális áramlás (l/perc) 600
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.5
Gyártó IBO, Vágókéses szennyvízszivattyúk, IBO
A szivattyú használata Szennyvízszivattyú

Leírás Merülő szennyvízszivattyú VOX 50-1,5

A WQV 7-12-1.1 merülő szennyvízszivattyú egy nagyon hatékony "csavaros" darálóval van felszerelve, vágópengével. Szennyezett víz, iszap és szennyvíz szivattyúzására szolgál csatornákból és szeptikus tartályokból elöntött pincék vizének elvezetése.

A WQV 7-12-1,1 darálós merülő szennyvízszivattyú fő összetevői AISI 304 rozsdamentes acélból készülnek, nevezetesen:

A motorburkolat, a tengely, a szivattyú rotorja és a vágókés AISI 304 rozsdamentes acélból készült
A szivattyú járókerék acélból készült
A rotortest szürke öntöttvasból készül
A szivattyú mechanikus tömítése SiC-ből és grafitból készül

Az úszókapcsoló lehetővé teszi a szivattyú automatikus működését és védi a kiszáradástól
A szivattyú kábelre szerelt megszakítóval rendelkezik + a motor tekercsébe épített hővédelem

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Merülő szennyvízszivattyú VOX 50-1,5, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 242520.47 Ft árával.

Az Merülő szennyvízszivattyú VOX 50-1,5 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vágókéses szennyvízszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Merülő szennyvízszivattyú VOX 50-1,5 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Merülő szennyvízszivattyú VOX 50-1,5

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vágókéses szennyvízszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Merülő szennyvízszivattyú VOX 50-1,5 je 242520.47 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Merülő szennyvízszivattyú VOX 50-1,5 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 118219.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vágókéses szennyvízszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Szennyvíz szett- Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-12-1,1 darálóval és egy 20 m-es tömlővel, Merülő szennyvízszivattyú VOX 50-2,2, Szennyvíz szett- Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-18-2,2 darálóval és egy 20 m-es tömlővel, Merülő szennyvízszivattyú VOX 50-1,1