MONOLIT 1600 kör alakú vízóra akna

201 266 Ft

Cikkszám: 38886 Kategória:
Značka: SIMOP

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó SIMOP, Műanyag vízmérő aknák, SIMOP
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 160x100x100
Súly (kg) 45

Leírás MONOLIT 1600 kör alakú vízóra akna

A MONOLIT 1600 önhordó, vízmérő, kör alakú aknás vízmérők és vízbekötési szerelvények csatlakoztatására szolgál.
Ez a vízmérő akna forgó modulációs technológiával készült polietilénből hegesztés nélkül. Kialakításának köszönhetően a MONOLIT 1600 vízmérőakna bőséges kezelési helyet biztosít és több vízmérő felszerelését teszi lehetővé. A MONOLIT 1600-as vízmérőakna talajvíz jelenlétében terepen is beépíthető, betonozás nélkül.
Előnyök:
– monolit szerkezet PE-ből – különbség a ragasztott, hegesztett műanyag vízmérő aknáktól – kiküszöböljük a repedés veszélyét a hegesztésnél
– hosszú élettartam, korrózióállóság és agresszív talajkörnyezet
– akna széles aknával és beépített lépcsőkkel, könnyű és gyors hozzáférés a felszerelt mérőeszközökhöz
– több vízmérő készlet, vagy egyéb készülék / nyomástartó edény stb. felszerelésének lehetősége.
– tökéletes tömítettség, amely megakadályozza a víz beszivárgását
– a vízmérőaknát talajba rögzítő bordás szerkezet
– könnyű kezelhetőség a kis súlynak és a lógó szemeknek köszönhetően

Telepítés:
A feltárást általában a vízmérőakna méreténél átlagosan 1 m-rel nagyobb területen végzik. Ugyanakkor figyelembe kell venni a vízellátó tömlők mélységét. A feltárás mélyén homokágyat is biztosítanak, hogy a nyílás legalább 5 cm-rel legyen a talaj felett.
Az önhordó, vízmérős, kör alakú MONOLIT 1300 aknát a feltárás közepén, legalább 20 cm vastagságú homokágyra kell felszerelni, amely nem tartalmazhat adalékanyagot és egyéb éles tárgyakat, amelyek károsíthatják az aknahéjat. Hidromorf környezet esetén 20 cm vastagságú betonlap beton tr. B10 és rögzítse a tengelyt a hálón keresztül a betonlaphoz.
A PE tömlők tengelykamrán keresztüli átvezetése tömítésen keresztül történik. Az aknában lévő tömlők csatlakoztatása után elvégezhetjük az akna visszatöltését és egyenletes tömörítését.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az MONOLIT 1600 kör alakú vízóra akna, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 201265.79 Ft árával.

Az MONOLIT 1600 kör alakú vízóra akna a(z) SIMOP tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Műanyag vízmérő aknák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az MONOLIT 1600 kör alakú vízóra akna beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

MONOLIT 1600 kör alakú vízóra akna

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Műanyag vízmérő aknák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za MONOLIT 1600 kör alakú vízóra akna je 201265.79 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S MONOLIT 1600 kör alakú vízóra akna si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38886.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Műanyag vízmérő aknák SIMOP - Hasonló termékek: MONOLIT 1300 kör alakú vízóra akna