MWQ 50/3000 szennyvízszivattyú keverővel

286 548 Ft

Cikkszám: 39100 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 31
Maximális áramlás (l/perc) 620
Merülési mélység (m) 5
Szivattyú teljesítménye (kW) 3
Gyártó IBO, Szennyvízszivattyúk keverővel, IBO

Leírás MWQ 50/3000 szennyvízszivattyú keverővel

Az MWQ sorozat szivattyúi professzionális szivattyúk, amelyeket szennyvízátemelő állomásokon való használatra terveztek.
A keverővel ellátott MWQ merülő szennyvízszivattyúk nyers szennyvíz, iszap, vagy más módon erősen szennyezett víz szivattyúzására szolgálnak, ahol vastag üledékek is előfordulhatnak.A szivattyúk speciális kiegészítő belső járókerékkel rendelkeznek a sűrű üledékek keverésére és aprítására.
A motor tengelye rozsdamentes acélból készült, a motorkamra kettős mechanikus tömítéssel van tömítve.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az MWQ 50/3000 szennyvízszivattyú keverővel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 286547.56 Ft árával.

Az MWQ 50/3000 szennyvízszivattyú keverővel a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szennyvízszivattyúk keverővel területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az MWQ 50/3000 szennyvízszivattyú keverővel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

MWQ 50/3000 szennyvízszivattyú keverővel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szennyvízszivattyúk keverővel kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za MWQ 50/3000 szennyvízszivattyú keverővel je 286547.56 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S MWQ 50/3000 szennyvízszivattyú keverővel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39100.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szennyvízszivattyúk keverővel IBO - Hasonló termékek: MWQ 50/1500 szennyvízszivattyú keverővel, MWQ 80/3000 szennyvízszivattyú keverővel, MWQ 80/2200 szennyvízszivattyú keverővel, MWQ 50/1100 szennyvízszivattyú keverővel