Nyomáskapcsoló PC-2 manométerrel

10 867 Ft

Cikkszám: 38462 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Munkakör 1,6 – 4,6 bar
Gyári beállítás 1,4 – 2,8 bar
Max. a jelenlegi felhasználás 16A
A szivattyú tápellátása 230V
Gyártó IBO, Nyomáskapcsolók, IBO

Leírás Nyomáskapcsoló PC-2 manométerrel

Nyomáskapcsoló beépített nyomásmérővel PC-2 használható búvár- és felszíni szivattyúkhoz (230V). Közvetlenül a szivattyúhoz vagy a hidrofor tartályhoz való csatlakoztatáshoz is használható.

Műszaki adatok

Működési tartomány: 1,6 – 4,6 bar
Gyári beállítás: 1,4 – 2,8 bar
Max. áramfelvétel: 16A
Szivattyús tápellátás: 230V, 1 fázis

Elektromos kapcsolat

Csatlakoztassa a tápkábel csatlakozásait az alsó sínhez, a szivattyú kábelét pedig a felső sínhez.
Csatlakoztassa a földelő (sárga-zöld) tápkábelt és a szivattyú kábelét a síneken kívül található két csavarhoz.

Nyomásszabályozás

A kapcsolódoboz eltávolítása előtt mindig húzza ki a tápfeszültséget.
Ha a felhasználónak módosítania kell a gyári beállításokat, ezt két beállítócsavar segítségével teheti meg. Csavar sz. 1 állítja be a be- és kikapcsolási nyomást. A meghúzás növeli a nyomást és növeli a zárónyomást is. Beállító csavar sz. 2 csak a lekapcsolási nyomást szabályozza. Meghúzáskor növeljük a csökkenést.
A beállítást először a 2. számú csavar nyomásának beállításával kell elvégezni. 1 a várt értékre, és a szabályozás végén a nyomás 1. sz. 2 a várt értékre való kikapcsoláshoz.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Nyomáskapcsoló PC-2 manométerrel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 10867.39 Ft árával.

Az Nyomáskapcsoló PC-2 manométerrel a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Nyomáskapcsolók területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Nyomáskapcsoló PC-2 manométerrel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Nyomáskapcsoló PC-2 manométerrel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Nyomáskapcsolók kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Nyomáskapcsoló PC-2 manométerrel je 10867.39 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Nyomáskapcsoló PC-2 manométerrel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38462.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Nyomáskapcsolók IBO - Hasonló termékek: WATER-PASS 1