Önfelszívó szivattyú Gude MP 120/5A/GJ

75 465 Ft

Značka: Güde

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 54
Maximális áramlás (l/perc) 90
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1300 W
Gyártó Güde

Leírás Önfelszívó szivattyú Gude MP 120/5A/GJ

A Gude MP 120/5A/GJ önfelszívó szivattyú rozsdamentes acél háza és egy centrifugális szivattyúja öt járókerékkel, amelyek norilból készültek.
Technikai paraméterek:

HO7RNF tápkábel csatlakozóval, motormegszakítóval.
Motor csatlakozás: 230 V/50Hz
Motor teljesítmény: 1300 W
Max. szállított mennyiség: 5400 l/h.
Max. forgalmi magasság: 54 m
Max. szívási magasság: 7,5 m
Tömlőcsatlakozás: 1" IG
Súly: 14,2 kg

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú Gude MP 120/5A/GJ, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 75464.7716 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú Gude MP 120/5A/GJ a(z) Güde tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú Gude MP 120/5A/GJ beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú Gude MP 120/5A/GJ

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú Gude MP 120/5A/GJ je 75464.7716 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú Gude MP 120/5A/GJ si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17569.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 50-54 m szállítómagassággal Güde -