Önfelszívó szivattyú HP 1500 inox

134 614 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 62
Maximális áramlás (l/perc) 110
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.5
Gyártó IBO, Önfelszívó szivattyúk vízhez, IBO

Leírás Önfelszívó szivattyú HP 1500 inox

A HP 1500 inox fekvő centrifugál szivattyút családi házak tiszta vízzel történő ellátására használják olyan kutakból, ahol a szívómagasság nem haladja meg a 8 m -t.
A HP 1500 inox szivattyú felhasználása:

tiszta háztartási víz szivattyúzása
öntözés
nyomáskapcsolóval és hidrofor tartállyal együtt, mint házi vízmű

A HP 1500 inox szivattyú előnyei:

megbízhatóság
egyszerű kezelés
kiváló ár-teljesítmény arány
képes nagy mennyiségű vizet átemelni

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú HP 1500 inox, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 134613.65 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú HP 1500 inox a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú HP 1500 inox beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú HP 1500 inox

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú HP 1500 inox je 134613.65 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú HP 1500 inox si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38708.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 60-64 m szállítómagassággal IBO -