Önfelszívó szivattyú MH 1300 inox

106 534 Ft

Značka: Omnigena

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 55
Maximális áramlás (l/perc) 100
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.45
Gyártó Omnigena, Önfelszívó szivattyúk vízhez, Omnigena

Leírás Önfelszívó szivattyú MH 1300 inox

MH 1300 INOX fekvő önfelszívó centrifugál szivattyú rozsdamentes acél kivitelben, termikus biztosítékkal a motor túlmelegedése ellen. Az Omnigena gyártó terméke.
Felhasználás:

családi házak tiszta vízzel történő ellátása olyan kutakból, ahol a szívómélység nem haladja meg a 8 métert
víznyomás növelése a vízvezetékekben
öntözés
házi vízmű részeként

Előnyök:

nagy átfolyás
csendes működés
korrózióálló
egyszerű kezelés

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú MH 1300 inox, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 106533.95 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú MH 1300 inox a(z) Omnigena tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú MH 1300 inox beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú MH 1300 inox

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú MH 1300 inox je 106533.95 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú MH 1300 inox si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1796.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 55-59 m szállítómagassággal Omnigena -