Önfelszívó szivattyú MH 2500 inox

123 871 Ft

Cikkszám: 18208 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 85
Maximális áramlás (l/perc) 100
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 2.5
Gyártó IBO, Önfelszívó szivattyúk vízhez, IBO

Leírás Önfelszívó szivattyú MH 2500 inox

Az MH 2500 INOX önfelszívó szivattyú mechanikai szennyeződésektől mentes tiszta víz szállítására vagy ellátására alkalmas 35°C hőmérsékletig. Az MH 2500 INOX szivattyút elsősorban háztartási vízművekben használják, ahol nagyobb vízhozamra van szükség, valamint kertek, pázsitok vagy kertészeti és mezőgazdasági kellékek öntözésekor.
Egyfázisú, 230 V-os, 50 Hz-es változatban szállítjuk, és elsősorban alacsony zajszint és nagy megbízhatóság jellemzi.
Az MH 2500 INOX önfelszívó szivattyút  a PROFI szivattyúk közé soroljuk. 
Az MH 2500 INOX szivattyú használata:
családi házak tiszta vízzel való ellátása olyan kutakból, ahol a szívási mélység nem haladja meg a 8 méterta víznyomás növelésére a vízellátó rendszerekbenöntözéshezházi vízmű részeként

Az MH 2500 INOX szivattyú előnyei:
nagy átfolyású szivattyú, max. 90 l/percszállítási magasság H = 105mcsendes működéskorrózióállóegyszerű művelet

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú MH 2500 inox, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 123870.72 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú MH 2500 inox a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú MH 2500 inox beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú MH 2500 inox

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú MH 2500 inox je 123870.72 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú MH 2500 inox si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 18208.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk vízhez IBO - Hasonló termékek: Önfelszívó szivattyú JET BJ 45/75, Önfelszívó szivattyú Garden 1000, Önfelszívó szivattyú MHI 1500 inox, Önfelszívó szivattyú JET BJ 45/75