Önfelszívó szivattyú Omnigena JY 1000

60 587 Ft

Značka: Omnigena

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 50
Maximális áramlás (l/perc) 60
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó Omnigena, Önfelszívó szivattyúk vízhez, Omnigena

Leírás Önfelszívó szivattyú Omnigena JY 1000

Az Omnigena JY 1000 fekvő centrifugál szivattyút családi házak tiszta vízzel történő ellátására használják olyan kutakból, ahol a szívómagasság nem haladja meg a 8 m -t.
Az Omnigena JY 1000 szivattyú alkalmazása:

tiszta használati víz szivattyúzása
öntözés
nyomáskapcsolóval és hidrofor tartállyal együtt, mint házi vízmű

Az Omnigena JY 1000szivattyú előnyei:

megbízhatóság
egyszerű kezelés
kiváló ár-teljesítmény arány

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú Omnigena JY 1000, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 60586.62 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú Omnigena JY 1000 a(z) Omnigena tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú Omnigena JY 1000 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú Omnigena JY 1000

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú Omnigena JY 1000 je 60586.62 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú Omnigena JY 1000 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1356.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 50-54 m szállítómagassággal Omnigena - Hasonló termékek: Önfelszívó szivattyú Omnigena JET 100A, Önfelszívó szivattyú Omnigena JY 1000 tartozékokkal, Omnigena JET 100A önfelszívó szivattyú tartozékokkal