Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 250 tartozékokkal

43 715 Ft

Značka: Omnigena

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 37
Maximális áramlás (l/perc) 35
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.25
Gyártó Omnigena, Önfelszívó szivattyúk vízhez, Omnigena

Leírás Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 250 tartozékokkal

A szivattyút egy háztartási vízmű részeként használják, különböző méretű nyomástartó edényekkel.
Önfelszívó egyfokozatú szivattyú.
Az Omnigena WZ 250 szivattyú alkalmazása:

tiszta víz szivattyúzása
öntözés
szivattyúzás

A szivattyú egész éves használatra alkalmas, alkalmi (szezonális) használat esetén rozsdamentes acél házas szivattyúkat ajánlunk.

Az Omnigena WZ 250 szivattyúk előnyei:

kis szivattyúméretek
beépített hőkapcsoló (motor kiégés elleni védelem)
a szivattyú egyszerű telepítése és működtetése

Omnigena WZ 250 önfelszívó szivattyú:

nyomáskapcsoló
manométer
csatlakozó szerelvény OT5

Nagy előnye a vevőnek, hogy az Omnigena WZ 250 önfelszívó szivattyú tartozékaival azonnal nyomástartó edényre csatlakoztatható és így működőképes háztartási vízműhöz jut.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 250 tartozékokkal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 43714.67 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 250 tartozékokkal a(z) Omnigena tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 250 tartozékokkal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 250 tartozékokkal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 250 tartozékokkal je 43714.67 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 250 tartozékokkal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 27094.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 35-39 m szállítómagassággal Omnigena - Hasonló termékek: Önfelszívó szivattyú Omnigena WZ 250