Önfelszívó szivattyú WZI 750 tartozékokkal

45 038 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 60
Maximális áramlás (l/perc) 50
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.75
Gyártó IBO, Önfelszívó szivattyúk vízhez, IBO

Leírás Önfelszívó szivattyú WZI 750 tartozékokkal

Egyfokozatú önfelszívó öntöttvas szivattyú.
Az IBO WZI 750 szivattyú alkalmazása:

szivattyúzás olyan kutakból, ahol a szívómagasság nem haladja meg a 8 métert
házak, nyaralók stb. tiszta vízzel történő ellátása
öntözés

Az IBO WZI 750 szivattyú előnyei:

magas emelőmagasság
korrózióálló
egyszerű kezelés

A IBO WZI 750 önfelszívó szivattyú tartozékokkal a következőkből áll:

nyomáskapcsoló
manométer
csatlakozó szerelvény OT5

Nagy előnye a vevőnek, hogy a IBO WZI 750 önfelszívó szivattyú tartozékaival azonnal nyomástartó edényre csatlakoztatható és így működőképes házi vízműhöz jut.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú WZI 750 tartozékokkal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 45038.01 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú WZI 750 tartozékokkal a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú WZI 750 tartozékokkal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú WZI 750 tartozékokkal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú WZI 750 tartozékokkal je 45038.01 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú WZI 750 tartozékokkal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38459.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 55-59 m szállítómagassággal IBO - Hasonló termékek: Önfelszívó szivattyú MH 2200 inox, Önfelszívó szivattyú WZI 750, Önfelszívó szivattyú MHI 1300 inox tartozékokkal, Önfelszívó szivattyú MH 1300 inox tartozékokkal