PC-59 vezérlőegység manométerrel

22 036 Ft

Cikkszám: 38401 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tápfeszültség 220 – 240 V
Tápfeszültség frekvencia 50/60 Hz
A vezérelt szivattyú maximális teljesítménye 10 A
Maximális üzemi nyomás 6 bar
Maximális hőmérséklet 60 °C

Leírás PC-59 vezérlőegység manométerrel

A szivattyú működését vezérlő elektronikus kapcsoló, más néven press control, biztosítja a nyomáskapcsoló funkciót, amely lehetővé teszi az elektromos szivattyú működésének automatizálását a nyomás esésének függvényében és a víz áramlásának leállásakor a vezetékben (azaz az elektromos érintkezők nyitásakor és zárásakor) – lehetővé teszi a szivattyú vagy a vízmű automatikus működését.
A nyomásmérővel és önindítóval ellátott Automat press control PC-59 szárazon futás elleni védelmet is biztosít – kikapcsolja a szivattyút, amikor víz nélkül működik. Ez megóvja így a szivattyút a szárazon futás során bekövetkező sérülésektől. Kikapcsolás után a RESET gomb megnyomásával lehet újra működésbe hozni. A nyomásmérővel ellátott Automat press control PC-59 használatát olyan ivóvízvezeték-hálózatokban javasoljuk, melyek szennyeződésektől és lerakódásoktól mentesek, ellenkező esetben szükséges megfelelő szűrő felszerelése a készülék bemeneti részére.
Tapasztalatok alapján a vezérlőegység működését javasolt maximum 6 bar-ra beállítani (például a fordulatszámmérővel ellátott autókban van egy maximális érték – ezt nem érik el, mert a motor megsérülhet).
Megfelelő alternatíva még a PC-16 vezérlőegység.
6 BAR-nál nagyobb nyomást kifejtő szivattyúkkal történő használat esetén javasoljuk nyomáscsökkentő szelep felszerelését a vezérlőegység elé.
Előnyök:
A nyomásmérővel és önindítóval ellátott Automat press control PC-59 használható hidrofor tartállyal kombinálva – szárazon futás elleni védelemként vagy hidrofor tartály nélküli szivattyúk és vízművek automatikus egységeként (automata vízmű).
A PC-59 vezérlőegység nagy előnye, hogy úgy az alsó bekapcsolási nyomás, mint a felső kikapcsolási nyomás beállítása is lehetséges.
A nyomásmérővel ellátott PC-59 vezérlőegység beépített visszacsapó szeleppel rendelkezik, amely megakadályozza a víz visszaáramlását a szivattyúba.

Működés és alapadatok:
A nyomásmérővel ellátott Automat PC-59 a csatlakoztatáskor körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezután a szivattyú mindig akkor indul el, amikor eléri az üzemi nyomást abban a pillanatban, amikor a rendszerben a nyomás csökken, például amikor a szelepet kinyitják. A nyomásmérővel ellátott Automat PC-59 más nyomáskapcsolókkal, vezérlőegységekkel ellentétben, amelyek egy bizonyos nyomás elérésekor kikapcsolnak, a minimális áramlási érték elérésekor kapcsol ki. Ha ez a feltétel teljesül, a készülék 7-15 másodperccel késlelteti a készülék leállítását. Ez csökkenti a szivattyú alacsony térfogatáram melletti indításának gyakoriságát.

Telepítés:
A nyomásmérővel ellátott Automat PC-59 felszerelhető a szivattyú és az első mintavételi pont közötti bármely pontra úgy, hogy a készülék alján (a menetnél) található nyíl iránya a két 1” átmérőjű csatlakozás között megfelel a víz áramlási irányának. Biztosítani kell az elosztórendszer hidraulikus csatlakozásainak tökéletes tömítését. Ha 10 bar maximális megengedett nyomású szivattyút használ, akkor a Automat PC-59 bemenetén nyomáscsökkentő szelepet kell felszerelni.
A készülék gyárilag 1,5 bar nyomásra van beállítva, ami a legtöbb alkalmazáshoz optimális. A készülék áramellátásról való lekapcsolása után lehetőség van, ha a használt szivattyú hidraulikus teljesítménye ezt lehetővé teszi, változtatni a nyomást a felső burkolat eltávolítása után + és – jelekkel jelölt csavar segítségével.

Műszaki adatok:

tápfeszültség 220 – 240 V
tápfeszültség frekvencia 50/60 Hz
a vezérelt szivattyú maximális teljesítménye 1,1 kW
a vezérelt szivattyú maximális bemeneti teljesítménye 10 A
maximális üzemi nyomás 6 bar
maximális környezeti hőmérséklet 60 °C
védelem IP65
indítási nyomástartomány 0 – 6 bar
kikapcsolási nyomástartomány 2 – 10 bar
maximálisan beállítható indítási és kikapcsolási nyomáskülönbség 7 bar
minimálisan beállítható indítási és kikapcsolási nyomáskülönbség 1 bar
csonk G1"

Kábelekkel együtt:

1 m-es kábel dugaljjal a hálózathoz való csatlakoztatáshoz
60 cm-es kábel a szivattyú csatlakoztatásához

Értékelés

Bemutatjuk önnek az PC-59 vezérlőegység manométerrel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 22035.77 Ft árával.

Az PC-59 vezérlőegység manométerrel a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vezérlőegységek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az PC-59 vezérlőegység manométerrel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

PC-59 vezérlőegység manométerrel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vezérlőegységek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za PC-59 vezérlőegység manométerrel je 22035.77 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S PC-59 vezérlőegység manométerrel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38401.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vezérlőegységek IBO - Hasonló termékek: Vezérlő kondenzátordoboz 0,75 kW. 35 µF-os kondenzátor. Biztosíték 8A, PC-16 vezérlőegység manométerrel, PC-13 vezérlőegység manométerrel, WATER-PASS vezérlőegység manométerrel