POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 10l

217 832 Ft

Značka: PolyWELL

PARAMÉTEREK

Paraméter
Fertőtlenítő hatások Baktériumok, vírusok, algák, penészgombák, élesztőgombák ellen.
TARTALMAZ Polimerek
NEM TARTALMAZZA Klór, alkohol, aldehid, fenol, lúg, formaldehid, nehézfémek. Kiegyensúlyozott pH-ja van.
Tesztek EU-tanúsítvánnyal rendelkező laboratóriumban tesztelve a koronavírus ellen a 2020-tól hatályos legfrissebb szabvány szerint (EN 14476+A2:2020)
Gyártó PolyWELL, Kutak, Aknák, Tartályok fertőtlenítése, PolyWELL

Leírás POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 10l

A PolyHMG fertőtlenítő nem tartalmaz hozzáadott klórt, alkoholt, aldehidet, fenolt, lúgot, formaldehidet vagy nehézfémeket, és kiegyensúlyozott pH-értékkel rendelkezik. Minden típusú baktériumot, vírust, algát és gombát eltávolít, és új kutakba vízelemzés előtt ajánlott használni.
Letöltés: Műszaki adatlap és Használati útmutató táblázattal a fertőtlenítőszer mennyiségének meghatározásához.
Felhasználási területek:

kutak,
tavak,
tankok,
tározók,
visszatartó tartályok

Jellemzők:
Eltávolítja a szerves eredetű elszíneződéseket és szagokat, erős algicid ("algaellenes") hatású.Fúrólyukak, kutak, víz és visszatartó tartályok fertőtlenítése. A PolyWELL kifejezetten olyan kutakhoz készült, amelyeket árvíz után fűtöttek, vagy hosszabb ideig nem használtak.A PolyWELL fertőtlenítés alkalmazásával elősegíti a vízforrás regenerálódását és megtisztulását. Megelőzésre is alkalmas, ahol a baktériumok felhalmozódásának köszönhetően hosszú ideig tisztán és jó minőségben tarthatja a vizet.

HOGYAN MŰKÖDIK A POLY PIPE & WELL 3L FERTŐTLENÍTÉS?Az antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkező PolyHMG alkil és guanid alapú kopolimer vegyülete. A barkericidérta PolyHMG funkciója elsősorban annak köszönhető, hogy guanid funkciós csoportjai képesek kötést kialakítani a sejtmembránnalpatogén mikrobák.
A kötődés után a guanid funkciós csoport behatol a sejt citoplazmájába, és elnyomja annak szabályozó funkciójátfunkció. Ennek megzavarásával a sejt nem tud úgy működni, ahogy kell, és végül elpusztul.
A sejt pusztulási folyamatának leírása:- A PolyHMG biocid molekula behatolása a mikroba sejtmembránján keresztül.- Az abszorbeált PolyHMG molekulák diffúziója a teljes sejtfalon keresztül.- A citoplazmatikus sejtmembrán megsértése és pusztulása.- A sejt tartalma a destabilizált sejtmembránon keresztül az intercelluláris térbe kerül.- Sejtpusztulás következik be.
Minden hatás vírusok, gram-pozitív és gram-negatív baktériumok, gombák és protozoák ellen irányul. Amásrészt a PolyHMG nem károsítja a nagyobb szervezetek (azaz emberi és állati sejtek) sejtjeit, mert eltérőmolekulaszerkezete és biokémiai tulajdonságai (például sejtjeink koleszterint tartalmaznak, ami segítistabilizálja a sejtmembránt) és a citoplazmánk és a sejtmagunk közötti különbségeket.
A PolyHMG termékek a biztonságos anyagok osztályába tartoznak, amelyek lenyeléskor vagy bőrrel érintkezve alacsony toxicitásúak.A PolyHMG a legalacsonyabb III. allergiás aktivitási osztályok, pl. nem okoz allergiát.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 10l, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 217831.67 Ft árával.

Az POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 10l a(z) PolyWELL tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Kutak, Aknák, Tartályok fertőtlenítése területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 10l beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 10l

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Kutak, Aknák, Tartályok fertőtlenítése kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 10l je 217831.67 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 10l si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 117617.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Kutak, Aknák, Tartályok fertőtlenítése PolyWELL - Hasonló termékek: POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 5L, POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 1l, POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 1l, POLY PIPE & WELL kutak és tartályok fertőtlenítése 5L