PP kötél búvárszivattyúkhoz 8 mm

984 Ft

Cikkszám: 25081 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó IBO, Felfüggesztő eszközök, IBO

Leírás PP kötél búvárszivattyúkhoz 8 mm

PP kötél búvárszivattyúkhoz – ivóvízzel történő érintkezésre készült.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az PP kötél búvárszivattyúkhoz 8 mm, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 984.25 Ft árával.

Az PP kötél búvárszivattyúkhoz 8 mm a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Felfüggesztő eszközök területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az PP kötél búvárszivattyúkhoz 8 mm beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

PP kötél búvárszivattyúkhoz 8 mm

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Felfüggesztő eszközök kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za PP kötél búvárszivattyúkhoz 8 mm je 984.25 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S PP kötél búvárszivattyúkhoz 8 mm si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 25081.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Felfüggesztő eszközök IBO -