Rozsdamentes acél hidrofor tartály CH 180L

249 914 Ft

Značka: Centrometal

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tartály kapacitása (l) 180
Nyomástartály anyaga rozsdamentes acél AISI 304
Nyomás (bar) max 5 bar
Gumimembrán a hidrofor tartály zsák nélkül van
Gyártó Centrometal, Álló rozsdamentes hidrofor tartályok, Centrometal

Leírás Rozsdamentes acél hidrofor tartály CH 180L

A hidrofor tartályok szivattyúzott víz tárolására szolgálnak főleg házi vízművek, ipari szivattyútelepek és hasonlók részeként. Minden típusú szivattyúhoz hozzárendelhetők, amelyek nem haladják meg a hidrofor tartály maximális üzemi nyomását.
A rozsdamentes acél CH 180 L álló hidrofor tartály, belső membrán nélkül vízellátó és fűtési rendszerekben használatos. A CH 180 L hidrofor tartály mindenhol használható, ahol ivóvízzel érintkezik, vagy feltételezhető, hogy ivóvízzel érintkezik. A teljesen rozsdamentes acél hidrofor tartály minden típusú szivattyúhoz alkalmas, de meg kell felelnie az előírt tervezési paramétereknek (térfogat + maximális üzemi túlnyomás).
A teljesen rozsdamentes acélCH 180 L hidrofor tartály membrán nélkül az Európai Parlament 97/23/ES számú irányelvének előírásaival összhangban készül.

Felhasználás:

házi vízművek része
fűtőrendszerek, kazánok vagy vízmelegítők nyomáskiegyenlítő tartályai
szivattyúzott víz tartályaként

A CH 180 L rozsdamentes acél hidrofor tartályhoz tartozik felfújószelep is.
A tartály üzemi hőmérséklete -10 és + 70°C között van.
A hidrofor tartály teljesen rozsdamentes acél kialakítása garantálja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot!

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Rozsdamentes acél hidrofor tartály CH 180L, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 249914.41 Ft árával.

Az Rozsdamentes acél hidrofor tartály CH 180L a(z) Centrometal tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Álló rozsdamentes hidrofor tartályok területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Rozsdamentes acél hidrofor tartály CH 180L beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Rozsdamentes acél hidrofor tartály CH 180L

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Álló rozsdamentes hidrofor tartályok kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Rozsdamentes acél hidrofor tartály CH 180L je 249914.41 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Rozsdamentes acél hidrofor tartály CH 180L si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38229.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Álló rozsdamentes hidrofor tartályok Centrometal - Hasonló termékek: Rozsdamentes acél hidrofor tartály CH 90 L, Rozsdamentes acél hidrofor tartály CH 140L, Rozsdamentes acél hidrofor tartály CH 180L, Rozsdamentes acél hidrofor tartály CH 90 L