Standard II rögzítőkapocs ékekkel.

24 340 Ft

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Kovoplast, Kézi szivattyúk és kézi pumpák, Kovoplast

Leírás Standard II rögzítőkapocs ékekkel.

Standard II rögzítőkapocs ékekkel.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Standard II rögzítőkapocs ékekkel., amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 24339.55 Ft árával.

Az Standard II rögzítőkapocs ékekkel. a(z) Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Kézi szivattyúk és kézi pumpák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Standard II rögzítőkapocs ékekkel. beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Standard II rögzítőkapocs ékekkel.

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Kézi szivattyúk és kézi pumpák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Standard II rögzítőkapocs ékekkel. je 24339.55 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Standard II rögzítőkapocs ékekkel. si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 22663.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Kézi szivattyúk és kézi pumpák Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. - Hasonló termékek: PV 90 munkahenger, STANDARD II készlet, PV 90 munkahenger, STANDARD II készlet, PV 65 munkahenger, PV 75 munkahenger