STANDARD T készlet, PV 90 munkahenger

303 578 Ft

PARAMÉTEREK

Paraméter
Maximális áramlás (l/perc) 40
Maximális kútmélység 15m
Dugattyúlöket 170mm
Percenkénti ütések száma 35
Szállított vízmennyiség (l/m) 37

Leírás STANDARD T készlet, PV 90 munkahenger

STANDARD T készlet, PV 90 munkahenger
A STANDARD T magas kimenetű állványos kézi szivattyúk max. 40 °C hőmérsékleten mechanikai adalékanyagok nélkül. A munkahenger segítségével 4-30 m mélységből lehet vizet szivattyúzni.
A STANDARD T kézi pumpa kék vagy zöld színben kapható.

A szivattyú használata:

szerviz vízszivattyúzás
szívási mélység 4-30 m

A készlet tartalma:

STANDARD T kézi pumpa
PV 90 munkahenger
Rúd a STANDARD T kézi szivattyúhoz
STANDARD vízelvezető berendezés
STANDARD T rögzítőkapocs + ékek

2. PV 90 munkahenger:
A munkahengerek a készülék fő részét képezik a STANDARD állványos szivattyúknál. A henger belsejében egy működő dugattyú hüvelyvel és szeleppel. A hengertest és a karima között visszacsapó szelep található. A kút típusától és mélységétől függően a megfelelő típusú munkahenger kerül kiválasztásra: Kútmélység 2-15m munkahenger Ø 90mm, 16-22m munkahenger Ø 75mm, 23-30m munkahenger Ø 65mm.

3. Húzórúd a STANDARD T kézi szivattyúhoz:
A kötőrúd a munkahenger és a standard kézi szivattyú összekapcsolására szolgál. A Standard szivattyú nem üzemeltethető anélkül. Axiálisan a nyomócső közepére, a munkahenger és a kézi szivattyú közé van felszerelve.
Hossz: 2m
Javasoljuk, hogy horganyzott acélcsőbe szerelje be.

4. Vízelvezető berendezés STANDARD:
A STANDARD vízelvezető berendezés a STANDARD T szivattyú leürítésére szolgál.
Feladata a víz leeresztése a szivattyúházból, hogy a szivattyú fagykor ne törjön ki. A talajszint alatt van felszerelve. Közvetlenül a STANDARD szivattyú háza alatt.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az STANDARD T készlet, PV 90 munkahenger, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 303578.26 Ft árával.

Az STANDARD T készlet, PV 90 munkahenger a(z) Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Kézi szivattyúk és kézi pumpák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az STANDARD T készlet, PV 90 munkahenger beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

STANDARD T készlet, PV 90 munkahenger

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Kézi szivattyúk és kézi pumpák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za STANDARD T készlet, PV 90 munkahenger je 303578.26 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S STANDARD T készlet, PV 90 munkahenger si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 112429.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Kézi szivattyúk és kézi pumpák Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. - Hasonló termékek: STANDARD T készlet, PV 65 munkahenger, STANDARD T készlet, PV 65 munkahenger, PV 65 munkahenger, STANDARD II készlet, PV 65 munkahenger