Szárazon futás elleni védelem SK13

9 014 Ft

Cikkszám: 39782 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó IBO, Szárazon futás elleni védelem, IBO
Csatlakozás mérete G 1/4

Leírás Szárazon futás elleni védelem SK13

Az SK-13 szárazon futás elleni védelem a szivattyú kimeneténél lévő nyomásszabályozás alapján működik.
Az SK13 szárazonfutás elleni védelem alkalmas önfelszívó, felszíni szivattyúkhoz és a búvárszivattyúk túlnyomó többségéhez, beleértve a csavarorsós búvárszivattyúkat 1,5 kW-ig.
Az SK13 szárazon futás elleni védelem megfelelő használatához/ működéséheza szivattyú legalább 0,8 bar kimeneti nyomása szükséges. Az SK13 szárazon futás elleni védelem manuálisan indítható újra.
Az SK-13 szárazon futás elleni védelem előnye a könnyű telepítés bármilyen (vízszintes vagy függőleges) helyzetben. Az SK13 szárazon futás elleni védelmet kábelekkel, villásdugóval és aljzattal szállítjuk.
Az SK13 szárazon futás elleni védelem megvédi a szivattyút a sérülésektől. Az SK13 szárazon futás elleni védelem házi vízművekhez is használható hidrofor tartállyal és nyomáskapcsolóval (min. kapcsolási nyomás 1,0 bar.)
Gyárilag beállított nyomás és bekapcsolási nyomás: 0,7 bar (ki) 1,2 bar (be) – A készülék – SK13 szárazon futás elleni védelem kikapcsolja az áramellátást, ha a beállított nyomásnál alacsonyabb rendszernyomást észlel, ha a rendszerben a nyomás meghaladja a beállított nyomást, a készülék újra bekapcsolja az áramellátást.
A szárazon futás elleni védelem önállóan alkalmazható, vagy más kapcsolóval együtt is működhet. Ha más kapcsolóval dolgozik együtt, megvédi a szivattyút a nyomás esésétől vagy a szárazon futás okozta károsodástól. Az SK13 szárazon futás elleni védelem RESET kapcsolóval ellátott, biztosítja a szivattyú feltételes/kötelező csatlakozását.
A nyomás szabályozható (B ábra). A beállító csavar (nyíl) felcsavarása növeli a beállított nyomást. A beállító csavar (II. nyíl) visszacsavarása csökkenti a beállított nyomást.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szárazon futás elleni védelem SK13, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 9014.46 Ft árával.

Az Szárazon futás elleni védelem SK13 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szárazon futás elleni védelem területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szárazon futás elleni védelem SK13 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szárazon futás elleni védelem SK13

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szárazon futás elleni védelem kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szárazon futás elleni védelem SK13 je 9014.46 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szárazon futás elleni védelem SK13 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39782.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szárazon futás elleni védelem IBO - Hasonló termékek: Szárazon futás elleni védelem SK-13 szett teljes 1" csatlakozóval, Szárazon futás elleni védelem SK-13 szett teljes 1" csatlakozóval, Szárazon futás elleni védelem SK13