Szennyvíz készlet – WQI 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval és 30 m tömlővel

176 326 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 18
Maximális áramlás (l/perc) 300
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO, Darálós szennyvízszivattyúk emésztőgödörhöz és szennyvíz aknához, IBO
A szivattyú használata Szeptikus szennyvízszivattyú

Leírás Szennyvíz készlet – WQI 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval és 30 m tömlővel

A WQI 15-7-1.1 darálós búvár szennyvízszivattyú háromcsatornás zúzórendszerrel rendelkezik, amely minimálisra csökkenti az eltömődések kockázatát. A szivattyú háztartási szennyvíz szivattyúzására és elárasztott helyiségek elvezetésére szolgál.

Ezt a szivattyút folyamatos, megerőltető körülmények közötti működésre tervezték
A szivattyút egy úszókapcsoló vezérli, amely a szivattyúzott közeg szintjétől függően szabályozza annak aktiválását, és megvédi a szivattyút a szárazon futástól.
A szivattyú közvetlenül a motor tekercsébe szerelt hővédelemmel rendelkezik, amely megvédi a motort a túlmelegedéstől.
A bemeneti szita, a szivattyúház, a járókerék és az öntöttvas burkolat öntöttvasból, a tengely, a kés és a szivattyú rotorja rozsdamentes acélból AISI 304

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szennyvíz készlet – WQI 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval és 30 m tömlővel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 176325.53 Ft árával.

Az Szennyvíz készlet – WQI 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval és 30 m tömlővel a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Darálós szennyvízszivattyúk emésztőgödörhöz és szennyvíz aknához területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szennyvíz készlet – WQI 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval és 30 m tömlővel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szennyvíz készlet - WQI 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval és 30 m tömlővel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Darálós szennyvízszivattyúk emésztőgödörhöz és szennyvíz aknához kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szennyvíz készlet – WQI 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval és 30 m tömlővel je 176325.53 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szennyvíz készlet – WQI 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval és 30 m tömlővel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 119518.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Darálós szennyvízszivattyúk emésztőgödörhöz és szennyvíz aknához IBO - Hasonló termékek: Zagy szett – FURIATKA 1100 merülő szennyvízszivattyú 20 m-es tömlővel, Iszapkészlet – WQF 550 szennyvízszivattyú 30 m-es tömlővel, Szennyvíz készlet – WQI 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval és tömlővel 20 m, Szennyvízkészlet – MAGNUM 4500 merülő szennyvízszivattyú 30 m-es tömlővel