Szennyvíz készlet – WQI 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval és tömlővel 20 m

171 439 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 18
Maximális áramlás (l/perc) 300
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO, Darálós szennyvízszivattyúk emésztőgödörhöz és szennyvíz aknához, IBO
A szivattyú használata Szeptikus szennyvízszivattyú

Leírás Szennyvíz készlet – WQI 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval és tömlővel 20 m

A WQI 15-7-1.1 darálós búvár szennyvízszivattyú háromcsatornás zúzórendszerrel rendelkezik, amely minimálisra csökkenti az eltömődések kockázatát. A szivattyú háztartási szennyvíz szivattyúzására és elárasztott helyiségek elvezetésére szolgál.

Ezt a szivattyút folyamatos, megerőltető körülmények közötti működésre tervezték
A szivattyút egy úszókapcsoló vezérli, amely a szivattyúzott közeg szintjétől függően szabályozza annak aktiválását, és megvédi a szivattyút a szárazon futástól.
A szivattyú közvetlenül a motor tekercsébe szerelt hővédelemmel rendelkezik, amely megvédi a motort a túlmelegedéstől.
A bemeneti szita, a szivattyúház, a járókerék és az öntöttvas burkolat öntöttvasból, a tengely, a kés és a szivattyú rotorja rozsdamentes acélból AISI 304

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szennyvíz készlet – WQI 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval és tömlővel 20 m, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 171438.57 Ft árával.

Az Szennyvíz készlet – WQI 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval és tömlővel 20 m a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Darálós szennyvízszivattyúk emésztőgödörhöz és szennyvíz aknához területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szennyvíz készlet – WQI 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval és tömlővel 20 m beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szennyvíz készlet - WQI 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval és tömlővel 20 m

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Darálós szennyvízszivattyúk emésztőgödörhöz és szennyvíz aknához kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szennyvíz készlet – WQI 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval és tömlővel 20 m je 171438.57 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szennyvíz készlet – WQI 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval és tömlővel 20 m si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 119516.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Darálós szennyvízszivattyúk emésztőgödörhöz és szennyvíz aknához IBO - Hasonló termékek: Szennyvíz készlet – WQI 15-7-1.1 búvár szennyvízszivattyú darálóval és 30 m tömlővel, Zagy szett – MAGNUM 4500 merülő szennyvízszivattyú 20 m-es tömlővel, Merülő szennyvízszivattyú IBO FURIATKA 1500 darálóval, Iszapkészlet – WQF 550 szennyvízszivattyú 30 m-es tömlővel