Szennyvíz szett- Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-18-2,2 darálóval és egy 30 m-es tömlővel

190 306 Ft

Cikkszám: 118165 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 22
Maximális áramlás (l/perc) 333
Szivattyú teljesítménye (kW) 2,2
Gyártó IBO, Vágókéses szennyvízszivattyúk, IBO
A szivattyú használata Szennyvízszivattyú

Leírás Szennyvíz szett- Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-18-2,2 darálóval és egy 30 m-es tömlővel

A WQV 7-18-2,2 merülő szennyvízszivattyú egy nagyon hatékony "csavaros" darálóval van felszerelve, vágópengével. Szennyezett víz, iszap és szennyvíz szivattyúzására szolgál csatornákból és szeptikus tartályokból elöntött pincék vizének elvezetése.

A WQV 7-18-2,2 darálós merülő szennyvízszivattyú fő összetevői AISI 304 rozsdamentes acélból készülnek, nevezetesen:

A motorburkolat, a tengely, a szivattyú rotorja és a vágókés AISI 304 rozsdamentes acélból készült
A szivattyú járókerék acélból készült
A rotortest szürke öntöttvasból készül
A szivattyú mechanikus tömítése SiC-ből és grafitból készül

Az úszókapcsoló lehetővé teszi a szivattyú automatikus működését és védi a kiszáradástól
A szivattyú kábelre szerelt megszakítóval rendelkezik + a motor tekercsébe épített hővédelem

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szennyvíz szett- Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-18-2,2 darálóval és egy 30 m-es tömlővel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 190305.69 Ft árával.

Az Szennyvíz szett- Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-18-2,2 darálóval és egy 30 m-es tömlővel a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vágókéses szennyvízszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szennyvíz szett- Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-18-2,2 darálóval és egy 30 m-es tömlővel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szennyvíz szett- Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-18-2,2 darálóval és egy 30 m-es tömlővel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vágókéses szennyvízszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szennyvíz szett- Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-18-2,2 darálóval és egy 30 m-es tömlővel je 190305.69 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szennyvíz szett- Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-18-2,2 darálóval és egy 30 m-es tömlővel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 118165.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vágókéses szennyvízszivattyúk IBO - Hasonló termékek: V 2200 búvár szennyvízszivattyú darálóval, Szennyvíz szett- Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-12-1,1 darálóval és egy 20 m-es tömlővel, Merülő szennyvízszivattyú VOX 50-1,1, Szennyvíz szett- Merülő szennyvízszivattyú WQV 7-8-0,75 darálóval és egy 20 m-es tömlővel