Szerelvénykészlet 8 literes hidrofor tartállyal a frekvenciaváltóhoz

42 643 Ft

Cikkszám: 28538 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Nyomástartály anyaga acél
Nyomás (bar) max 6 bar
Gumimembrán a hidrofor tartály zsákkal van
Gyártó PRODO, Hidrofor tartály 8l, PRODO
Csatlakozás mérete 1"

Leírás Szerelvénykészlet 8 literes hidrofor tartállyal a frekvenciaváltóhoz

Ez a készlet egy búvárszivattyúval és frekvenciaváltóval rendelkező háztartási víztelep csatlakoztatására és megfelelő működésére szolgál.
A hidrofor tartály itt a szivattyú + frekvenciaváltó rendszerben a nyomás kiegyenlítésére szolgál. Ha például az akkumulátor szivárogna, vagy csak kis mennyiségű víz szabadulna fel, a szivattyú nem indul el.

A frekvenciaváltó 8 literes hidrofor tartállyavel ellátott szerelvénykészlet a következőket tartalmazza:

Csatlakozó szerelvény-OT5 Nyomástartó edény 8l
Kiterjesztés 1”x50mm MF
Golyóscsap 1" MF, M
Manométer 10 bar-ig
Kifolyó ¼” sárgaréz
Csavarozás MF dn25 1" horganyzott
Univerzális visszacsapó szelep 1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szerelvénykészlet 8 literes hidrofor tartállyal a frekvenciaváltóhoz, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 42642.79 Ft árával.

Az Szerelvénykészlet 8 literes hidrofor tartállyal a frekvenciaváltóhoz a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Hidrofor tartály 8l területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szerelvénykészlet 8 literes hidrofor tartállyal a frekvenciaváltóhoz beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szerelvénykészlet 8 literes hidrofor tartállyal a frekvenciaváltóhoz

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Hidrofor tartály 8l kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szerelvénykészlet 8 literes hidrofor tartállyal a frekvenciaváltóhoz je 42642.79 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szerelvénykészlet 8 literes hidrofor tartállyal a frekvenciaváltóhoz si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 28538.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Hidrofor tartály 8l PRODO - Hasonló termékek: Szerelvénykészlet 8 literes hidrofor tartállyal a frekvenciaváltóhoz