Szívótömlő 1" együttes 2 m

21 345 Ft

Cikkszám: 38058 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó PRODO, Szívótömlők, PRODO
Súly (kg) 1
Csatlakozás mérete 1"

Leírás Szívótömlő 1" együttes 2 m

Szívótömlő készlet 2 m a szivattyú vízellátására szolgál. A tömlő kifejezetten víz szivattyúzásra szolgál aknából, vagy kútból.
Ez a készlet a következőket tartalmazza:

rozsdamentes acél szívókosár sárgaréz visszacsapó szeleppel
mindkét végén menetes sárgaréz foglalat szalaggal rögzítve

A teljes készlet össze van szerelve és azonnali használatra kész.

Szívótömlő 1" készlet 2 m – a készlet tartalma:

szívótömlő 2 m
rozsdamentes acél szűrő 1"
visszacsapó szelep 1"
tömlővég 1" 2 db
tömlőbilincs 25-40 mm 2 db

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szívótömlő 1" együttes 2 m, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 21344.89 Ft árával.

Az Szívótömlő 1" együttes 2 m a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szívótömlők területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szívótömlő 1" együttes 2 m beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szívótömlő 1" együttes 2 m

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szívótömlők kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szívótömlő 1" együttes 2 m je 21344.89 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szívótömlő 1" együttes 2 m si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38058.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szívótömlők PRODO - Hasonló termékek: Szívótömlő 1" komplett 1m, Szívótömlő 1" együttes 4 m, Szívótömlő 1" együttes 5 m, Szívótömlő 1" együttes 7 m