Szívótömlő 1" komplett 1m

19 303 Ft

Cikkszám: 38057 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó PRODO, Szívótömlők, PRODO
Súly (kg) 1
Csatlakozás mérete 1"

Leírás Szívótömlő 1" komplett 1m

Az 1 m-es szívótömlő a szivattyú vízellátására szolgál. A tömlőt, vagy úgynevezett szívást éppen arra készítik, hogy fúrólyukból vagy kútból vizet szívjanak fel.

Ez a készlet a következőket tartalmazza:
– rozsdamentes acél szívókosár sárgaréz visszacsapó szeleppel
– mindkét végén sárgaréz fúvóka szalaggal rögzített menettel
Így a teljes készlet össze van szerelve és azonnal használatra kész.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szívótömlő 1" komplett 1m, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 19302.73 Ft árával.

Az Szívótömlő 1" komplett 1m a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szívótömlők területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szívótömlő 1" komplett 1m beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szívótömlő 1" komplett 1m

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szívótömlők kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szívótömlő 1" komplett 1m je 19302.73 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szívótömlő 1" komplett 1m si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38057.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szívótömlők PRODO - Hasonló termékek: Szívótömlő 1" együttes 7 m, Szívótömlő 1" együttes 10 m, Szívótömlő 1" együttes 4 m, Szívótömlő 1" együttes 3 m