Szűrő sárgaréz 1/2"

1 496 Ft

Cikkszám: 38407 Kategória:
Značka: ITAP SpA

PARAMÉTEREK

Paraméter
Filtrácia Nerezové sitko
Prevádzkový tlak Max. 10 bar
Prevádzková teplota Max. + 110 °C
Materiál Mosadz
Gyártó ITAP SpA, Szálszűrők, ITAP SpA

Leírás Szűrő sárgaréz 1/2"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szűrő sárgaréz 1/2", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 1496.06 Ft árával.

Az Szűrő sárgaréz 1/2" a(z) ITAP SpA tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szálszűrők területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szűrő sárgaréz 1/2" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szűrő sárgaréz 1/2"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szálszűrők kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szűrő sárgaréz 1/2" je 1496.06 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szűrő sárgaréz 1/2" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38407.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Egyéb ITAP SpA - Hasonló termékek: Szűrő sárgaréz 3/4", Szűrő sárgaréz 3/4", Szűrő sárgaréz 1/2"