T-idom 3/4" FF sárgaréz

2 005 Ft

Cikkszám: 9301 Kategória:
Značka: ITAP SpA

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó ITAP SpA, T-idomok, ITAP SpA
Csatlakozás mérete 3/4"

Leírás T-idom 3/4" FF sárgaréz

Értékelés

Bemutatjuk önnek az T-idom 3/4" FF sárgaréz, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 2005.33 Ft árával.

Az T-idom 3/4" FF sárgaréz a(z) ITAP SpA tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) T-idomok területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az T-idom 3/4" FF sárgaréz beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

T-idom 3/4" FF sárgaréz

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony T-idomok kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za T-idom 3/4" FF sárgaréz je 2005.33 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S T-idom 3/4" FF sárgaréz si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 9301.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

T-idomok ITAP SpA - Hasonló termékek: T-idom 1" FF sárgaréz, T-idom 1/2" FF sárgaréz, T-idom 5/4" FF sárgaréz