Tágulási tartály IBO 8l

13 064 Ft

Cikkszám: 38795 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tlak PS (pracovný) 8 bar ; Max. (maximálny) 12bar
Plniaci tlak plynu 1.7 bar +/- 10%
Vak áno, vymeniteľný
Príruba áno, vymeniteľná
Regulačný ventil áno

Leírás Tágulási tartály IBO 8l

A tágulási nyomástartó edények termosztatikus elven működnek, és biztonsági berendezésként szolgálnak, amely lehetővé teszi a víz térfogatának növekedését a zárt fűtési rendszer hőmérséklete miatt.
A tágulási tartályt két részre osztja egy gumi membrán vagy zacskó. Az egyik tér a fűtési rendszerből származó víz számára készült, a másik a tartály címkéjén feltüntetett túlnyomás alatt gázzal van feltöltve.

A tágulási tartály felszerelése:
– A rendszerben lévő víz statikus magassága a tágulási tartály helyén nem lehet nagyobb, mint a tartály címkéjén feltüntetett gáz túlnyomása.- A víz maximális hőmérséklete a tartályban 99 °C.- Ahogy a fűtési rendszerben a víz térfogata a hőmérsékletének emelkedése miatt nő, a tágulási tartály légtere csökken, a fűtési rendszerben pedig nő a túlnyomás. Annak érdekében, hogy a nyomásingadozás ne haladja meg a biztonságos határértékeket, a tágulási nyomástartó edényt megfelelően méretezni kell!

A tágulási nyomástartó edények előnyei:
– A tágulási nyomástartó edények kisebb méretűek a nem nyomás alatti tágulási gépekhez képest.
– A kazán mellett helyezkednek el, ami kiküszöböli a tető alá szerelést és ezzel a víz befagyásának veszélyét.
– A zárt fűtési rendszer megakadályozza a keringő víz párolgásból történő elvesztését, oxidációját és ezáltal a fűtési rendszer korróziójának kialakulását.
– A gumitáska speciális gumiból készült.
– A gáztöltési nyomás 1,5 bar.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Tágulási tartály IBO 8l, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 13064.49 Ft árával.

Az Tágulási tartály IBO 8l a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Fűtési tágulási tartályok területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Tágulási tartály IBO 8l beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Tágulási tartály IBO 8l

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Fűtési tágulási tartályok kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Tágulási tartály IBO 8l je 13064.49 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Tágulási tartály IBO 8l si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38795.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Fűtési tágulási tartályok IBO - Hasonló termékek: IBO tágulási tartály 100l, IBO 80l tágulási tartály, IBO 80l tágulási tartály, IBO tágulási tartály 100l