Tágulási tartály Imera R 18l

18 836 Ft

Cikkszám: 6840 Kategória:
Značka: Imera

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tervezés cserélhető gumizsákkal
Hangerő 18 l
A közeg hőmérséklete -10 és 100 C között
Csatlakozási dimenzió R 3/4"
Maximális üzemi nyomás 8 bar

Leírás Tágulási tartály Imera R 18l

A tágulási tartályok a zárt központi fűtési rendszerek egyik biztonsági elemei.
A nyomástartó tágulási tartály elve és funkciója:- nyomás fenntartása a központi fűtési rendszerben- a veszteség nélküli hőelosztás feltételeinek optimalizálása- automatikus fűtési víz feltöltése kis szivárgás miatti veszteség esetén
Az üzemi hőmérséklet -10°C és +100°C között van. Cserélhető tasak anyaga: EPDM.
Használat :

a víznyomás kiegyenlítése, amikor a víz térfogata a hőmérséklet növekedése miatt megváltozik
kazánrendszerek
fűtési rendszerek
vízmelegítő rendszerek
zárt fűtési rendszerek
magas hőmérsékletű fűtési rendszerek

Felszerelés és előnyök:

Függőleges tágulási tartály cserélhető tasakkal
Minőségi EPDM membrán
Menetes csatlakozás – alsó
Piros szín RAL3000
Függőleges szerelés a csőre

Technikai paraméterek :

Kivitel: cserélhető gumitáskával
Űrtartalom: 18 l
Közepes hőmérséklet: -10 és 100 C között
Csatlakozás mérete: R 3/4"
Átmérő: 280 mm
Magasság:465 mm
Piros szín

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Tágulási tartály Imera R 18l, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 18836.4368 Ft árával.

Az Tágulási tartály Imera R 18l a(z) Imera tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Fűtési tágulási tartályok területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Tágulási tartály Imera R 18l beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Tágulási tartály Imera R 18l

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Fűtési tágulási tartályok kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Tágulási tartály Imera R 18l je 18836.4368 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Tágulási tartály Imera R 18l si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 6840.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Fűtési tágulási tartályok Imera - Hasonló termékek: Tágulási tartály Imera RV 35L, Imera R12l tágulási tartály, Tágulási tartály Imera R 35l