Tömítőmenet Tangit Uni-Lock 80m

5 508 Ft

Cikkszám: 8789 Kategória:
Značka: Henkel

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Henkel, Kiegészítők, Henkel
Súly (kg) 0,5

Leírás Tömítőmenet Tangit Uni-Lock 80m

A Tangit Uni-Lock egy tömítőmenet, amelyet víz-, fűtés-, levegő- és gázelosztó rendszerek meneteinek tömítésére terveztek.

Kiszerelés: 80 m.
Egyszerű alkalmazás.
Helyettesíti a kenderszálat és a teflon szalagokat.
Hőállóság: -20 °C-tól +130 °C-ig.
Nyomásálló: 16 bar-ig.
A fordulatok száma a menet átmérőjétől függ.
Gyártó: Henkel
Garancia: 2 év

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Tömítőmenet Tangit Uni-Lock 80m, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 5507.99 Ft árával.

Az Tömítőmenet Tangit Uni-Lock 80m a(z) Henkel tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Kiegészítők területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Tömítőmenet Tangit Uni-Lock 80m beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Tömítőmenet Tangit Uni-Lock 80m

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Kiegészítők kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Tömítőmenet Tangit Uni-Lock 80m je 5507.99 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Tömítőmenet Tangit Uni-Lock 80m si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 8789.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Kiegészítők Henkel -