Úszókapcsoló 0,5m kábel

3 515 Ft

Cikkszám: 1555 Kategória:
Značka: Zenit Italy

PARAMÉTEREK

Paraméter
Vízállóság IP68
Feszültség 10(8)A250V ~ 10(4)A380V
Max. áram 10 A
Kábel H07RN-F
Kábel keresztmetszet 3x 1,0 mm²

Leírás Úszókapcsoló 0,5m kábel

Az úszókapcsolót merülő iszap- vagy búvárszivattyúkkal együtt használják. A kapcsoló a vízszinttől függően automatikusan be- vagy kikapcsolja a szivattyút.
A tápkábelen lévő súly helyzetének megváltoztatásával szabályozható, hogy az úszókapcsoló milyen szinten kapcsolja be vagy ki a szivattyút.
Az úszókapcsoló vízálló. Speciális, 0,5 m hosszú H07 RNF csatlakozókábelt tartalmaz.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Úszókapcsoló 0,5m kábel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 3515.36 Ft árával.

Az Úszókapcsoló 0,5m kábel a(z) Zenit Italy tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Úszókapcsolók területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Úszókapcsoló 0,5m kábel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Úszókapcsoló 0,5m kábel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Úszókapcsolók kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Úszókapcsoló 0,5m kábel je 3515.36 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Úszókapcsoló 0,5m kábel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1555.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Úszókapcsolók Zenit Italy - Hasonló termékek: Úszókapcsoló 5m kábel, Úszókapcsoló 5m kábel, Úszókapcsoló 0,5m kábel, Úszókapcsoló 10m kábel