V 2200 búvár szennyvízszivattyú darálóval

149 441 Ft

Cikkszám: 118172 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 16
Maximális áramlás (l/perc) 500
Merülési mélység (m) 9
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.5
Gyártó IBO, Vágókéses szennyvízszivattyúk, IBO

Leírás V 2200 búvár szennyvízszivattyú darálóval

A V 2200 búvárszivattyú vágókéssel szennyezett víz, szennyvíziszap, szennyvíz és elárasztott pincékből származó víz szivattyúzására szolgál. Felszíni és felszín alatti forrásokból, például folyókból, tavakból és medencékből származó víz elvezetésére is használhatók. A szivattyúzó folyadék maximális hőmérséklete 35 ° C, a maximális környezeti hőmérséklet 70 ° C, a pH-érték 6-9 pH tartományban van.
A szivattyút csendes működés és gazdaságos működés jellemzi.
A vágókéssel ellátott V 2200 búvárszivattyú szinte teljesen megegyezik a Furiatka 1500 szivattyúval. A különbség az, hogy a V 2200 szivattyú rozsdamentes acélból készült.

A V 2200 szivattyú műszaki paraméterei darálóval:

Max. áramlási sebesség (Qmax – l / perc) – 500
Max. elmozdulás (Hmax – m) – 16
Max. nyomás (bar) – 1,8
Motor teljesítmény (kW) – 1,5
(V) verzió – 230
Áram (A) – 12,5
Úszókapcsoló – igen
Kiürítő fúvóka (F) – 2"
Kábelhossz (m) – 10
VÁGÓKÉS – igen
Súly (kg) – 25,2

Értékelés

Bemutatjuk önnek az V 2200 búvár szennyvízszivattyú darálóval, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 149440.9 Ft árával.

Az V 2200 búvár szennyvízszivattyú darálóval a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vágókéses szennyvízszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az V 2200 búvár szennyvízszivattyú darálóval beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

V 2200 búvár szennyvízszivattyú darálóval

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vágókéses szennyvízszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za V 2200 búvár szennyvízszivattyú darálóval je 149440.9 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S V 2200 búvár szennyvízszivattyú darálóval si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 118172.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vágókéses szennyvízszivattyúk IBO - Hasonló termékek: V 2200 búvár szennyvízszivattyú darálóval, V 1500 búvárszivattyú darálóval, V 2200 búvár szennyvízszivattyú darálóval