Vezérlő kondenzátordoboz 2,2 kW. 70 µF-os kondenzátor. Biztosíték 20A

22 023 Ft

Cikkszám: 118202 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
A szivattyú teljesítménye 2,2 kW
Kondenzátor 70 µF
Biztosítás 20A
Tápegység 230 V ~ / 50 Hz
Gyártó IBO, Vezérlőegységek, IBO

Leírás Vezérlő kondenzátordoboz 2,2 kW. 70 µF-os kondenzátor. Biztosíték 20A

WATER-PASS ELEKTRONIKUS SZIVATTYÚ VEZÉRLŐ
A WATER-PASS vezérlő a szivattyú működésének vezérlésére szolgáló elektronikus eszköz. A készülék a szivattyú működését a csőben lévő víz nyomásszintjének változásának és a csövön keresztüli vízáramlásnak a vizsgálatával szabályozza.Az aktiválási nyomás felhasználó általi beállításának köszönhetően a készülék teljes mértékben helyettesíti a hagyományos nyomáskapcsolókat.A készülék szárazonfutás ellen is véd (víz nélküli szivattyú üzem).A beépített visszacsapó szelep megakadályozza, hogy a rendszer vizet visszajusson a szivattyúba.
Az intelligens WATER-PASS vezérlő a szivattyú vezérlésére szolgál a készülék be- és kikapcsolásával. A bekapcsolás attól függ, hogy a vízellátó rendszerben a víznyomás az automatán beállított bekapcsolási nyomás alá csökken, és a csővezetékben, amelyre a szabályozó fel van szerelve, áramlás keletkezik. A gyakorlatban a készülék bekapcsolja a szivattyút a vízcsap kinyitásakor vagy az öntözőfejek kinyitásakor, majd a csap elzárása vagy a locsolók elzárása után kb. 6 másodperc elteltével kikapcsol. A készülék szárazonfutás elleni védelmi funkcióval rendelkezik (a szivattyú víz nélküli működése), pl. ha vízhiány van a készülékben, a szabályozó lekapcsolja a szivattyút, ezzel megelőzve annak károsodását.A készülék közvetlenül olyan szivattyúkhoz csatlakoztatva működhet, amelyek motorjai működés közben nem vesznek fel több áramot 12 A-nál. A legtöbb egyfázisú motornál a legfeljebb 2,2 kW teljesítményű motorok kevesebb áramot fogyasztanak, mint 12 A. A készüléket úgy tervezték, hogy tiszta vízzel működjön anélkül, hogy mechanikai szennyeződések.A maximális vízhőmérséklet 80 C alatt kell legyen.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Vezérlő kondenzátordoboz 2,2 kW. 70 µF-os kondenzátor. Biztosíték 20A, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 22023.07 Ft árával.

Az Vezérlő kondenzátordoboz 2,2 kW. 70 µF-os kondenzátor. Biztosíték 20A a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vezérlőegységek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Vezérlő kondenzátordoboz 2,2 kW. 70 µF-os kondenzátor. Biztosíték 20A beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Vezérlő kondenzátordoboz 2,2 kW. 70 µF-os kondenzátor. Biztosíték 20A

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vezérlőegységek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Vezérlő kondenzátordoboz 2,2 kW. 70 µF-os kondenzátor. Biztosíték 20A je 22023.07 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Vezérlő kondenzátordoboz 2,2 kW. 70 µF-os kondenzátor. Biztosíték 20A si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 118202.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vezérlőegységek IBO - Hasonló termékek: Vezérlő kondenzátordoboz 1,1 kW. 40µF-os kondenzátor. Biztosíték 11A, Vezérlő kondenzátordoboz 1,5 kW. 55 µF-os kondenzátor. Biztosíték 14A, PC-13 vezérlőegység manométerrel, PC-13 vezérlőegység manométerrel