WATER-PASS vezérlőegység manométerrel

26 198 Ft

Cikkszám: 116721 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tápfeszültség 100-260V
Tápfeszültség frekvencia 50/60Hz
Maximális szivattyú teljesítmény 2,2 kW
A szabályozott szivattyú maximális áramfelvétele 12A
Maximális üzemi nyomás 15 bar

Leírás WATER-PASS vezérlőegység manométerrel

WATER-PASS ELEKTRONIKUS SZIVATTYÚ VEZÉRLŐ
A WATER-PASS vezérlő a szivattyú működésének vezérlésére szolgáló elektronikus eszköz. A készülék a szivattyú működését a csőben lévő víz nyomásszintjének változásának és a csövön keresztüli vízáramlásnak a vizsgálatával szabályozza.Az aktiválási nyomás felhasználó általi beállításának köszönhetően a készülék teljes mértékben helyettesíti a hagyományos nyomáskapcsolókat.A készülék szárazonfutás ellen is véd (víz nélküli szivattyú üzem).A beépített visszacsapó szelep megakadályozza, hogy a rendszer vizet visszajusson a szivattyúba.
Az intelligens WATER-PASS vezérlő a szivattyú vezérlésére szolgál a készülék be- és kikapcsolásával. A bekapcsolás attól függ, hogy a vízellátó rendszerben a víznyomás az automatán beállított bekapcsolási nyomás alá csökken, és a csővezetékben, amelyre a szabályozó fel van szerelve, áramlás keletkezik. A gyakorlatban a készülék bekapcsolja a szivattyút a vízcsap kinyitásakor vagy az öntözőfejek kinyitásakor, majd a csap elzárása vagy a locsolók elzárása után kb. 6 másodperc elteltével kikapcsol. A készülék szárazonfutás elleni védelmi funkcióval rendelkezik (a szivattyú víz nélküli működése), pl. ha vízhiány van a készülékben, a szabályozó lekapcsolja a szivattyút, ezzel megelőzve annak károsodását.A készülék közvetlenül olyan szivattyúkhoz csatlakoztatva működhet, amelyek motorjai működés közben nem vesznek fel több áramot 12 A-nál. A legtöbb egyfázisú motornál a legfeljebb 2,2 kW teljesítményű motorok kevesebb áramot fogyasztanak, mint 12 A. A készüléket úgy tervezték, hogy tiszta vízzel működjön anélkül, hogy mechanikai szennyeződések.A maximális vízhőmérséklet 80 C alatt kell legyen.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az WATER-PASS vezérlőegység manométerrel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 26197.56 Ft árával.

Az WATER-PASS vezérlőegység manométerrel a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vezérlőegységek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az WATER-PASS vezérlőegység manométerrel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

WATER-PASS vezérlőegység manométerrel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vezérlőegységek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za WATER-PASS vezérlőegység manométerrel je 26197.56 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S WATER-PASS vezérlőegység manométerrel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 116721.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vezérlőegységek IBO - Hasonló termékek: Vezérlő kondenzátordoboz 2,2 kW. 70 µF-os kondenzátor. Biztosíték 20A, PC-16 vezérlőegység manométerrel, Vezérlő kondenzátordoboz 1,1 kW. 45 µF-os kondenzátor. Biztosíték 12A, Vezérlő kondenzátordoboz 1,1 kW. 40µF-os kondenzátor. Biztosíték 11A