Vibrációs búvárszivattyú IBO NEMO

20 834 Ft

Cikkszám: 18095 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 80
Maximális áramlás (l/perc) 17
Merülési mélység (m) 4
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.25
Gyártó IBO

Leírás Vibrációs búvárszivattyú IBO NEMO

A NEMO vibrációs búvárszivattyú kiváló választás 110 mm átmérőjű kutak vagy fúrólyuk vízellátására, valamint kertek öntözésére vagy öntözőtartályok feltöltésére is kiváló.
Ez a vibrációs búvárszivattyú olcsó vízellátást biztosít családi házak építéséhez.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Vibrációs búvárszivattyú IBO NEMO, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 20834.35 Ft árával.

Az Vibrációs búvárszivattyú IBO NEMO a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vibrációs szivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Vibrációs búvárszivattyú IBO NEMO beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Vibrációs búvárszivattyú IBO NEMO

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vibrációs szivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Vibrációs búvárszivattyú IBO NEMO je 20834.35 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Vibrációs búvárszivattyú IBO NEMO si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 18095.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vibrációs szivattyúk IBO - Hasonló termékek: Vibrációs búvárszivattyú IBO NEMO, Vibrációs búvárszivattyú IBO NEMO