Vízmű készlet 60L AQUA OLA, BSK-3A (400V)

67 418 Ft

Cikkszám: 118494 Kategória:
Značka: Prodoshop

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tartály kapacitása (l) 60
Nyomástartály anyaga acél
Nyomás (bar) PS (üzemi) 6 bar; Max. (maximum) 15 bar
Gumimembrán a hidrofor tartály zsákkal van
Gyártó Prodoshop, Vízmű szettek, Prodoshop

Leírás Vízmű készlet 60L AQUA OLA, BSK-3A (400V)

Teljes készlet a vízelosztó rendszerhez való azonnali csatlakoztatáshoz.
A 60L AQUA OLA álló hidrofor-készlet tartalma:

álló hidrofor tartály 60L AQUA OLA
nyomáskapcsoló manométerrel
flexi csatlakozó tömlő 70 cm
golyóscsap 1" MF pillangó

Az AQUA OLA 60l álló hidrofor tartály szivattyúzott víz tárolására szolgál főleg házi vízművek, ipari szivattyútelepek és hasonlók részeként.
Az AQUA OLA hidrofor tartályt olyan ügyfelek számára tervezték, akik a használhatóság szempontjából nem kötnek kompromisszumokat és nem elégszenek meg félmegoldásokkal. Az AQUA OLA acél hidrofor tartály kivitelezésének kiváló minőségét a 3 éves kiterjesztett garancia is megerősíti.
Az AQUA OLA 60l álló hidrofor tartály jellemzői:

A hidrofor tartály minden típusú szivattyúhoz hozzárendelhető, amelyek nem haladják meg a hidrofor tartály maximális üzemi nyomását (6 bar).
A hidrofor tartály egy ivóvízhez alkalmas gumimembránt (EPDM) tartalmaz.
A töltési nyomás gyárilag 2 bar.
Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a beépített hidrofor tartály, annál kevesebb a szivattyúindítási ciklus, ezáltal pedig hosszabb az egész rendszer élettartama.
A gumimembrános hidrofor tartályoknál szükséges 6 havonta egyszer ellenőrizni a hidrofor tartályban lévő levegőt.

Műszaki lap:

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Vízmű készlet 60L AQUA OLA, BSK-3A (400V), amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 67417.95 Ft árával.

Az Vízmű készlet 60L AQUA OLA, BSK-3A (400V) a(z) Prodoshop tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízmű szettek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Vízmű készlet 60L AQUA OLA, BSK-3A (400V) beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Vízmű készlet 60L AQUA OLA, BSK-3A (400V)

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízmű szettek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Vízmű készlet 60L AQUA OLA, BSK-3A (400V) je 67417.95 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Vízmű készlet 60L AQUA OLA, BSK-3A (400V) si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 118494.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízmű szettek Prodoshop - Hasonló termékek: Vízmű készlet 60L AQUA OLA álló, Álló hidrofor tartály készlet 60L AQUA OLA, Állóvízellátó készlet 60L AQUA OLA, Vízmű készlet 60L AQUA OLA álló